Nagyon szomorú film, amin lehetetlen nem sírni?
Figyelt kérdés
Soha életemben nem sírtam még filmen. Pedig már 16 éves vagyok. Annyira szeretnék egy filmen sírni, de valamiért nem megy. Nem tudom, nagyon nem vagyok érzékeny típus, félek hogy nincsenek érzelmeim. Láttam már nagyon sok szomorú filmet de egyiken sem sírtam. Tudnátok még valami nagyon nagyon szomorú filmet ajánlani, amit szinte lehetetlen kibírni sírás nélkül?2020. máj. 11. 19:48
1/16 anonim válasza:
Én is nagyon ritkán sírok filmen, de a "Hacsi, a leghűségesebb barát" című film végén mindig elsírom magam :,) nézd meg, ha még nem láttad, és ha szereted a kutyákat
3/16 anonim válasza:
Igazából attól függ, hogy eddig milyen filmeket láttál inkább olyanokat ami emberekről vagy kutyákról/állatokról szól. Én kutyásakat szoktam nézni és itt van pár amiken sírtam: Úton hazafelé, Egy kutya négy élete, Hacsi, a leghűségesebb barát, Kutyahideg, Marley meg én... Én ezeket imádom mai napig. Ha esetleg szereted/szeretted a lovakat akkor ajánlom a Szilaj-t (tudom hogy animációs és gáz 16 évesen azt nézni, de én sokat sírtam rajta) Ha esteleg sorozatot szeretnél akkor ajánlom bármelyiket, de ami nagyon sírós az az "All american vagy magyarul Spencer" (igaz történet alapján :)
4/16 anonim válasza:
Habár nem szomorú, de lehet rajta sírni. Toy Story 3.
5/16 anonim válasza:
Nekem az Oroszlánykirály 1 az örök sírós. De én is minden kutyás filmen bőgök.
6/16 anonim válasza:
Gondoltam írok párat, de azután láttam, hogy a Hachi, az Oroszlánkirály, meg a Toy Story 3. a szint, szóval hagyjuk. Nem akarok senkit sokkolni... Ezt nem bántásból írom, valóban megható történetek a maguk módján, de azért léteznek ennél szomorúbb filmek is.
Kérdező azért, mert még nem sírtál filmen még nem jelenti, hogy nincsenek érzéseid. Egyébként milyen szomorú filmeket láttál? Te is a Hachi és társaira gondoltál? Mert bevallom azon pl. én se sírtam el magam.
10/16 anonim válasza:
- Hacsi
- Egy kutya négy élete
- Váratlan szépség
- Híd Terabithia földjére
- Nővérem húga
- Szilaj
Hirtelen ezek jutottak eszembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!