Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Kérlek ha tudtok ajánljatok...

Kérlek ha tudtok ajánljatok jó sorozatokat és filmeket?

Figyelt kérdés

Leginkább fantasy-t szeretem de lehet más is csak ne horror mert azt nem bírom!

Előre is köszönöm a válaszokat :)

2020. máj. 11. 18:34
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Halii

Én most minden kategóriában fogok kb írni, a horrort én sem szeretem :)

Első számú kedvencem a Riverdale <3 szerethető karakterek, egy kis "krimi", de ez nagyon idézőjeles. A lényeg, hogy nem bánod meg, ha megnézed.

Pfu ezután nincsenek az agyamban elrendezve a sorozatok, szóval ez nem sorrend lesz.Főleg azért is mert nem tudok dönteni xdd

Castle, ez a sorozat életem egyik legjobb sorozata, mert őszintén szólva ez volt az első, amit végig is néztem, és imádtam. Ez már jobban foglalkozik a bűntényekkel, de nem annyira komoly krimi. Főleg mert sokat lehet rajta röhögni.

Dr Csont, huh ez is az egyik kedvenc sorozatom, ebben az a jó, hogy 12 évados, szóval sokáig kitart :D Ha nem szereted a vér és csontok látványát, akkor is nézz bele, mert egy nagyon jó kis sori.

Stranger Things, ez mostanában egy elég elterjedt sorozat, amit nem is csodálok, viszont sokszor éreztem a 3. évad vége felé, hogy már teljesen el van húzva az egész. DE semmi kétségem afelől, hogy egy nagyszerű sorozat.

Született feleségek, pfu ez 8 évados, de konkrétan 3 hét alatt megnéztem (ne kérdezd, van sok időm a suli mellett, főleg hogy sokszor késve adom le házijaimat xd). Őszintén, imádtam. Számomra minden megvolt ebben a sorozatban, ami nekem kell egy jó sorozathoz. Gyilkosság, nyomozás, szerelem, humor. Tegnap fejeztem be és most olyan üresség van bennem :(((

DR House, őszintén ebből pár részt láttam, számomra először fura volt, aztán talán elkezdtem megszeretni. Első évadot se néztem végig, nem azért mert nem tetszik, csak nem az én stílusom. Mielőtt elkezdtem nézni nem gondoltam, hogy hipochonder lennék :D nem is vagyok, de számomra túl sok volt az egész :((

Attól még ajánlom, mert nagyon szerethető sorozat :)

És még pár sorozat, amit tervezek: pll, Grace klinika, Gyilkos elmék, Vámpírnaplók, Lucifer (ebből már láttam néhány részt, azért is akarom uwu), Trónok harca

ÉS ja, filmet is láttam már, amúgy van egy, amit úgy egy órája fejeztem be, és tök jó volt. Veszélyes hazugságok (sorozat után fura volt amúgy filmet nézni, olyan rövid volt :((), ja és a 2020-as. Most jött ki a Netflixen 30-án, de videán is megnézheted.

Amúgy sry h ilyen sokat írtam, csak úgyis itt vagyok a laptop előtt és unatkoztam xdd

+ nézd magyar felirattal angolul ezeket, mert nekem már ez is sokat segített az angolban :)

2020. máj. 11. 21:51
 2/3 anonim ***** válasza:

Esetleg a Vámpírnaplók, és annak a spin-off sorozatai, a The Originals és a Legacies.

Akkor esetleg Teen Wolf, Once Upon a Time, The Umbrella Academy, Good Witch (ez amúgy egy tökre "aranyos" kis sorozat, azt hiszem alapból talán 8+-os sorozat, szóval na, nem kisgyerekes, de nem is olyan ultra komoly, de amúgy élvezhető). Nekem a kedvenceim ezek közül a Teen Wolf és a Vámpírnaplók és a spin-offjai, szóval azokat tényleg nagyon ajánlom. :)

Akkor esetleg a Grimm is tök jó, The Secret Circle (1 évad után sajnos kaszálták, de jó volt). Ami pedig szerintem kiemelkedően jó, az a Siren. Mármint na, alapból + pont, hogy nem a tipikus vámpírokról meg ilyenekről szól, hanem szirénekről. Tényleg megéri nézni, szerintem nagyon jó sorozat.

2020. máj. 11. 22:02
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm! most már van mit néznem :)
2020. máj. 12. 19:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!