Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Inuyasha fanok, láttam hogy...

Inuyasha fanok, láttam hogy lesz új Inuyasha évad idén ősszel, mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
Inuyasha es Sesshoumaru lányairól fog szólni. Őszintén, én jobban örültem volna, ha Inuyasha es Sesshoumaru gyerekkoráról csináltak volna új részeket.
2020. máj. 11. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez van, inkább örülni kell neki. Én inkább a mangakát kedvelem, mint magát az Inu Yashát, és simán lehetne több, eddig meg nem animált mangájából anime (mondjuk alig van olyan).
2020. máj. 11. 16:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Én nagyon örülök :) remélem hasonló színvonalú lesz mint az inuyasha és a régi szereplők is jó lenne ha sokszor szerepelnének benne.

U.i. remélem Sesshomaru ikreinek nem Rin az anyja

2020. máj. 14. 23:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Na igen én is remélem hogy nem Rin az anyjuk. Bár mondjuk nem is tudom hogy lehetne ő, ha mind a 3 gyerek 14 éves, hacsak nem várt Kagome legalább 7 évet a szüléssel akkor nem hiszem hogy Rin lehet az anyjuk az ikreknek.
2020. máj. 15. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!