Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Natasha-ert miert nem mennek...

Natasha-ert miert nem mennek vissza a multba es hozzak a jelenre, mint ahogy Gamora visszajott? (Bosszuallok:Vegjatek)

Figyelt kérdés

Engem csak ez az egy logikai bukfenc zavar, siman vissza mehetnenek a nem tul tavoli multba es elhozhatnak a jelenbe.

Ertem en, hogy ez csak egy film, es kiakartak irni a filmbol, de nincs semmi ertelme igy, mivel lenne megoldas.

2020. máj. 8. 20:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Pedig amikor elhozták onnan a köveket akkor létrejött. Ha egyszer valamit létrehoznak, az nem fordítható vissza. Emlékszel? Ott is emberek élnek.

Ezért mondom hogy ez az egész téma nettó hülyeség, sehogy se lehet belőle jól kijönni. Szerintem maguk a készítők sem tudták korrektül lefektetni a szabályokat.

2020. máj. 9. 00:11
 12/13 anonim ***** válasza:

"Pedig amikor elhozták onnan a köveket akkor létrejött. Ha egyszer valamit létrehoznak, az nem fordítható vissza. Emlékszel? "

Ha visszavitték a köveket, akkor eleve nem lett létrehozva semmi, hisz azok kvázi soha el sem hagyták az eredeti idejüket.

2020. máj. 9. 00:14
 13/13 A kérdező kommentje:
Akkor viszont azt nem ertem, hogy miert beszelnek/oketykalnak olyan Loki sorozatrol, ami arrok szolna, higy mi tortent azutan, hogy eltunt a kék vegtelen kővel (Loki)
2020. máj. 10. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!