Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik '90-es évekbeli filmsor...

Melyik '90-es évekbeli filmsorozat újult meg 2019-ben?

Figyelt kérdés
Nem is biztos, hogy amerikai sorozatról van szó, csak remélem ;) , mivel egy külföldi - és még csak nem is amerikai! - csoport belépőkérdései között láttam ezt a kérdést és eddig nem találtam magamtól, hátha valaki tudja magától is, valószínűleg NEM magyar sorozatról van szó, mivel csodálkoznék, ha azt a 3. nyelvű oldalon kérdezők ismernék... :)

2020. máj. 8. 15:24
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Szerintem ez még akár vicces is, hogy a karma mekkora egy b*tch ;) , mert pont mielőtt ahhoz a csoporthoz akartam volna csatlakozni, csatlakoztam egy csomó más csoporthoz is (fb-n) és pont felmerült bennem, hogy miért nincs egyikben sem kérdés, pedig én szeretem a kérdéseket :D , erre rögtön a következő csoportban egy ilyen kérdés, pedig még csak nem is filmes csoport, semmi köze a filmekhez - hát most jól megkaptam a magamét! :D

Vajon itt van valaki olyan ügyes, okos és jó szívű, aki ki tud segíteni...? ;) Igazán nagyon meghálálnám! :)

Mondjuk nem hiszem, hogy tényleg a belépés feltétele lenne erre a hülyeségre is válaszolás, pláne a többi kérdést is látva, amelyek hasonló szintűek :) , pláne mókás lenne, ha előbb igazolnák vissza a jelentkezésem, mint hogy itt választ kapnék, amit meg is írnék oda... :D De hajrá magyarok! :D

2020. máj. 8. 15:28
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Volt egy reboot hullám pár éve, sok régi sorozatot forgattak le újra. Baywatch, Magnum, MacGuyver, stb. Valami konkrétabb információra lenne szükség, esetleg tematikában illik-e az oldalhoz.

Itt van rögtön egy 20 elemű lista 2019-es lehetséges és berendelt rebootokról:

[link]

Tippre a Beverly Hills 90210-et mondanám, annak van BH90210 nevű 2019-es sokadik rebootja és híresebb sorozat:

[link]

2020. máj. 8. 15:29
 3/12 A kérdező kommentje:

Nagyon köszi, bepróbálom, vagy nem is tudom, mert közben én is találtam egy másik oldalt a fullos listával, bár az 2019 februári cikk és egy csomó mindenhez az van írva, hogy még nem egyértelmű, hogy lesz-e folytatása, arról nem is beszélve, hogy rákereshetek egyesével, hogy mi való a kilencvenes évekből, mert persze magamtól fogalmam sincs, hogy mi mikor készült...

Mondjuk hátha más ránézésre rávágja, úgyhogy tessék:

[link]

2020. máj. 8. 15:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Bűbájos boszorkák? (Charmed)
2020. máj. 8. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
X-aktákból csináltak új évadot nem olyan régen.
2020. máj. 8. 18:05
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Roswell 1999ben volt, 2019ben rebootolta az hbo
2020. máj. 8. 22:53
 7/12 A kérdező kommentje:

Köszi, 4-5-6, én wikin nem találtam arról infót, hogy ezek ott is megfeleltek volna a számoknak, meg az adott csatornán sugárzás nem jelenti azt, hogy ők is készítették el a folytatást, ugye, és csodálkoznék, hogy ha tényleg készült volna 2019-ben folytatása, akkor az ne szerepelne a wiki angol lapján...

Még ötletek esetleg?

Amúgy még az X-aktákat láttam a legesélyesebbnek, mert az tényleg népszerű volt a kilencvenes években, a másik kettő nekem vhogy ki is maradt az életemből, ami persze nem jelenti azt, hogy mások nem élvezték, de ki tudja... :)

2020. máj. 9. 16:28
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha szigorúan veszed a 2019-et, akkor viszont az X-akták megint nem jó, mert az 2016-2018 között futott, 2019-re már megint kaszálták.
2020. máj. 9. 16:39
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

ne wikin nezd hanem imdbn pl.itt Roswell

a régi [link]

az új [link]

2020. máj. 9. 17:33
 10/12 A kérdező kommentje:
Jogos, köszi, bár ha csak '99-ben kezdődött, tehát nem tudom, arra mennyire igaz a kilencvenes években népszerű kategória, ha éppen az utolsó évében született a sorozat, ugye...
2020. máj. 10. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!