Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Milyen sorozatot ajánlanátok,...

Milyen sorozatot ajánlanátok, amiben lehet rajongani a főszereplő pasiért?

Figyelt kérdés

Szeretnék nézni valami sorozatot, aminek "bele lehet zúgni" egy kicsit a főszereplőjébe vagy egy fontosabb mellékszereplőbe. Általában fantasyt és sci-fit szoktam nézni, esetleg tini sorozatokat, sitcomokat nem igazán szeretem.

Kedveltem például a

Fear the Walking Dead-ből Nicket

Walking Deadből Darylt

Vámpírnaplókból Stefant és Damont

Visszatérőkből Bellamyt

Természetesen nem így szoktam válogatni, de most valami olyat szeretnék nézni, amiben van egy "hot guy" típusú karakter, akiben van valami érdekes, és akiért lehet egy kicsit rajongani.

Előre is köszönöm.

2020. máj. 6. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
A viszony (The Affair) Mindkét pasi benne nagyon vonzó és izgalmas karakter.
2020. máj. 6. 18:23
 2/9 anonim ***** válasza:
Outlander, Jamie.
2020. máj. 6. 18:30
 3/9 anonim ***** válasza:

A Hősökben Peter és Sylar.

A 4400 volt hasonló, abban is lehet válogatni, de különösen nem jegyeztem meg senkit.

Star Trekekben is akad, Tucker volt az utolsó favorit, Csillagkapuban is örültem neki. Abban mondjuk állandó szereplők között talán Daniel a vége felé, Shepard.. bár nekem Rodney jött be a stílusa miatt. :D

Dexter se volt rossz. :D

A Battlestar Galacticában Sharon új pasija, nem jut eszembe a neve.. de az ifjabb Adama se rossz.

Régiek közül a Slidersben bele voltam zúgva Charlie O'Connellbe, bár így visszanézve... :/

Régen sok hasonló sorozatot néztem, most gyerekkel az Aranyhajat, Eugén jó pasi benne annak ellenére, hogy rajzolt. :D

És egyébként tetszik is, vannak töltelékrészek, de maga a történet elmenne egy rendes scifinek is.

2020. máj. 6. 20:06
 4/9 anonim ***** válasza:

Lostból Sawyer tuti nyerő, de ha nem akkor Jack.

Szökésből Michael.

2020. máj. 7. 00:15
 5/9 anonim ***** válasza:
Vikings
2020. máj. 7. 02:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Lucifer. Imádom a pasit!
2020. máj. 7. 10:00
 7/9 anonim ***** válasza:
A Don Matteót. Férjes asszonyoknak is jó, mert pap. És gyönyörű kék szeme van.
2020. máj. 12. 00:15
 8/9 anonim ***** válasza:
7-es, ok, csak az a baj, hogy egy kicsit idős! Nem tudsz egy bérelhető időgépet?
2020. máj. 12. 16:50
 9/9 anonim ***** válasza:

Teen wolf :)

Válogass kedvedre, mindenki nagyon jó.

2020. máj. 25. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!