Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hogy tegyem túl magam a...

Hogy tegyem túl magam a horrorfilm utáni rettegéstől?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Eléggé nagy hiba volt nekem, hogy megnéztem egy horrorfilmet és miatta most még épphogy kezdek remegni, de mi lesz később, éjfélkor vagy este? Nem igazán nézek horrort pont emiatt de ezt muszáj volt, mert hajtott a kíváncsiság. Ma tuti nem oltom le a villanyokat, tudom hogy fogyasztaná az áramot de akkor sem menne ma biztos nem. Lehet soha többet nem nézek semmi ijesztő filmet, még ha béna akkor sem. Most is minden kis zajra bepisilek kb. Szerencsére van tv-m amit tudok nézni egész este és megnyugtat, de a mi mást tudnék még csinálni, főleg ha ki akarok menni wc-re és ahhoz is fel kell oltanom a lámpákat? Vagy csak állítsam át az agyam "thug life"-osba és ne is törödjek a félelemmel? Tudom a valóságban semmi nem történik, de akkor is félek. Más is van ezzel így, vagy esetleg talált rá megoldást? Nevesettek most ki nyugodtan de 23 l vagyok igen és hát félős vagy...:(

2020. máj. 5. 20:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
78%

"Nevesettek most ki nyugodtan de 23 l vagyok igen és hát félős vagy...:("

Nem nevetséges, az első gondolatom inkább az volt, hogy aranyos, ha valaki ennyi idősen félni tud egy horrorfilmen :)

2020. jún. 23. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!