The Last Kingdom-ban Ragnar ugyanaz mint a Vikingekben?
Elkezdtem nezni de vannak kavarodasok. Vikingekben Ragnar Lothbrok van itt meg Ragnar Ragnarsson szoval gondolom nem ugyanaz a 2 karakter. Illetve ugye a last kingdomban aki meghalt az elején az öreg Ragnar az lenne a vikinges Ragnar lothbrok? Vagy teljesen más família? 2. evad elején a Kingdomban Ragnar oldalán egy Rollo nevezetű figura is feltűnik úgy h megint csak elbizonytalanodtam. Meg ugye Ubba is szerepel mindkét soriban aki a történelem szerint is Ragnar fia viszont a Last Kingdomban egyidősek az ifjabb Ragnarral szoval nem lehet apa-fia.
Persze tudom h mindkét sorozat java részt fikció mert sok mindent nem tudnak a vikingekrol. Az biztos h a vikinges Ragnar es fiai léteztek de h mit mikor csináltak meg kivel szövetkeztek az mar csak találgatás. Tehat a last kingdom egy “így is történhetett” feldolgozás, ugyanazok a karakterek más utat járnak be mint a Vikingekben. De az akkor is érdekel h most a Last Kingdomban látott idősebbik vagy fiatalabbik Ragnar az a Vikingekbol ismert Ragnar Lothbrok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!