Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Melyik Z kategóriás film...

Melyik Z kategóriás film lehetett?

Figyelt kérdés
Már elég régen láttam, talán bő 10 éve is. Az volt a lényege, hogy valami kisváros volt, ahol sorban ilyen hatalmas gödrök nyíltak meg véletlenszerű helyeken. Aztán valami geológus feltérképezte, hogy tele van üregekkel az egész város alatt és idővel az egész be fog omlani. Végül úgy oldották meg, hogy ipari mennyiségű purhabszerű anyaggal töltötték fel ezeket az üregeket.

2020. máj. 3. 20:54
 1/3 anonim válasza:
100%
Ez igazi hülyeségnek hangzik. Sajnos nem tudom mi ez, de remélem meglesz. :D
2020. máj. 3. 20:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, eléggé az, azért is vagyok kíváncsi rá, mert akkor még félig meddig gyerek voltam, és kíváncsi lennék pontosan mi is volt a lényege, meg néha ezeken a filmeken lehet a legjobbakat röhögni :D
2020. máj. 3. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:
On hostile ground - Földcsuszamlás. Kaptam priviben egy tippet, elvileg ez lesz az, wiki leírása is stimmel
2020. máj. 3. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!