Függője, túlzásbavitt rajongója lettem egy sorozatnak, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szóval van a Money Heist c. Netflixes sorozat, egyszerűen imádom a történetét,ahogy ki van találva minden kis részlete. Egyszerűen nincs olyan nap amikor nem jutna eszembe hogy úristen ennek meg ennek a résznek ez meg ez a jelenete mennyire ki van találva. Betegesen várom a part 5-ot, naponta olvasgatok, nézek valamit ami vele kapcsolatos. Merchből is egy csomó cuccot rendeltem már, rendeltem piros overallt Dali maszkkal stb, de valahogy még mindig nem elég. Ha 80 órás film lenne belőle, akkor se lenne elég. Mit tegyek ilyen helyzetben? Sulizok még, 11-es vagyok, nyugi nem megy a házi stb rovására :)2020. máj. 1. 15:33
11/11 A kérdező kommentje:
Igen, már nagyon várom :)))
2021. jan. 8. 00:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!