Ki szerint jobb még a '89-es, Burton-féle Batman film, mint ezek az új feldolgozások?
TDK nekem sem tetszett,pont amiatt,hogy szinte nem is róla szólt.
A realizmus viszont jó,és a bunyók is-KFM stílus,az egyik leghatékonyabb utcai bunyó-szerintem annak köszönhető,hogy ő a leghíresebb képregényhős,akinek nincs természetfeletti képessége,és ez egy új megközelítés.
A TDK-ot viszont már 4x megnéztem és Joker alakítását leszámítva nem látom be,mi volt ebben Oszkár jelölt alkotás.Kétarc megőrülése teljesen érthetetlen,Eric Robert-szet meg kidobják az ablakon,a következő jelenetben meg vígan mosolyog.
Az Begins viszont nagyon ott van.
A régit is bírom,de mikor új film volt,már akkor megmosolyogtam,hogy batman szerepére a kb 60 kilós Keatont szerződtették.
Nekem a Burton féle tetszett a legjobban,akkora hangulata van az egész filmnek,és az a Danny Elfman zene..Úhhh a hideg kiráz:D egyszerűen Fantasztikus:D
Hülye volt a Warner,hogy nem ragaszkodott minden áron Burtonhoz,és Schumacherre bízta a Batmant...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!