Tudtok ajánlani Bill Skargård filmeket?
Én láttam tőle a Csajvadászat/Simple Simon című svéd filmet, nem olyan nagy cucc, de egyszer aranyos volt :)
Nem film, de a Hemlock Grove című sorozatban volt az egyik főszereplő, egész jó kis sorozat, de csak ha vevő vagy a fantasy dolgokra.
Valamint a Castle Rock első évadában is szerepelt, eléggé jól indult, és színészként jó volt benne, de összességében nem nyűgözött le maga a sorozat. (A második évadában teljesen mások a szereplők és a sztori, de azt már nem néztem meg..)
Volt egy kisebb szerepe (kb 10-15 perc) az Assassination Nation című filmben, de szerintem borzalmas film és csak akkor nézd meg, ha már nem vagy nagyon fiatal... :D (18+os szerintem)
Valamint van egy Villains című filmje, szeptemberben jelent meg, de itthon annyira semmilyen reklámot nem kapott, hogy talán még felirat sincs hozzá, de majd rákeresek :)
A többi filmjét vagy nem láttam, vagy annyira mellékszereplő volt, hogy ha csak ő érdekel, akkor nem éri meg megnézni (pl a Beavatott filmek egyikében is feltűnik, de ezek a filmek összefüggenek)
Jó filmezést :)
VISZONT szerepelni fog az (elvileg) idén megjelenő The Devil All The Time (Netflixes) filmben és valamekkora szerepet kapott a Cherry (a magyar könyv címe Kopasz) című filmben is. Utóbbiban egyelőre tisztázatlan a szerepe.
Ezen nagyon várós filmek számomra!!! :)
(Előző voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!