Vége tért a kedvenc sorozatom. Hogy dolgozzam fel?
Jó tudom, kicsit drasztikusra sikerült a megfogalmazás,mert "mi ez már hogy ez a legnagyobb gondom, hogy nem tudok elszakadni a sorozatomtól". De tényleg rosszul érzem tőle magam. Vége lett és most a valósággal kell szembe néznem. Vagyis inkább kellene. Már egy pár napja, hogy végig néztem, de még mindig azon jár az agyam. Állandóan... Várom, hátha raknak ki facebook csoportba vagy Instagramra valamit a sorozattal kapcsolatban... Betegesen. Mintha nem akarnám elengedni. Mindig a lehetséges folytatásaira gondolok.
Mindenesetre egy csomó dolgom lenne, és minden csak halmozódik, halmozódik és halmozódik,mert még mindig nem tettem túl magam rajta.Talán nem is akarom akarni magam túl tenni rajta, mert azzal sokkal könnyebb foglalkozni mint a saját gondjaimmal. Kérlek titeket mondjatok valamit, valami tanácsot. Volt valaki valami hasonló helyzetben. Sikerült túl tennie magát rajta? Hogyan?
Háát én ilyenkor soksok videót nézek róla youtube-on, memeket, cikkeket, megnézem a színészeknek van-e valami jó filmje, azt megnézem, stb.
De ajánlom, hogy keress valami másik izgalmas, rákattanós sorozatot, hogy segítsen elvonni a figyelmed róla.
Melyik sorozatról van szó amúgy? Hátha tudok ajánlani valami hasonlót
Bátrak földje.. pls pls ne nevesessetek ki.
Egyébként Stranger things-et is néztem,mar vagy 4.-szer végig néztem minden évadot,azután is hasonló volt de ez most más.
De bármilyen sorozat lenne most akkor is így lenne, egyszerűen nincs kedvem foglalkozni az életemmel.
És nem, nem az az emberke vagyok akire te gondolsz #4
Én is voltam így és szerintem sokak.
Mondjuk nem tudom Te hogyan nézted, én olyan sorozatokat néztem, amiknek már vége van alapból, de úgy, hogy napi 10 epizódot, de pl a hannibal 3 évadját 2 nap alatt néztem vég, aludni se bírtam, vagy a szökés is 2 nap/évad. És így hamar vége van, hamar lezajlik előtted a történet és így talán rosszabb vagy nem, nem tudom.
A hannibal után semmi hasonlót nem találtam, semmi nem kötött le, így még 3x végig néztem, egyre kevesebb részt naponta, a végén már nem akartam nézni. Nem azért mert meguntam, csak már nem akartam, már mást akartam.
Fura ez így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!