Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Walking dead részek?

Adii24 kérdése:

Walking dead részek?

Figyelt kérdés
Szóval tegnap beértem a walking dead legfrisebb részéhez és ugye most a vírus miatt elmarad az évadzáró. Milyen rendszerességgel jönnek az új részek? Illetve hol tudhatom meg ha kijön egy új rész?
2020. ápr. 28. 08:15
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha fut az évad akkor heti rendszerességgel jön ki új rész. Ha szünet van akkor pár hétre el van napolva.

Én rendszeresen nézem, hogy raktak-e fel új részt. Számomra ez a legkényelmesebb, mert 1 kattintás. De nézheted a tv csatorna oldalát is, hogy adnak-e új részt.

2020. ápr. 28. 08:33
 2/5 anonim ***** válasza:

[link]

Hetiben adják 2x8 részes bontásban. A két fél között van egy pár hónapos szünet télen (november-február).

2020. ápr. 28. 08:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem igazán értem a kérdést. Ugyanúgy fognak jönni a részek, mint eddig, gondolom.

Csak most bizonytalanság van a vírus miatt.

Ha befejezik az utolsó részét a legutóbbi évadnak, akkor azt kiadják különálló részként és ha ott tartanak a munkálatok, akkor majd az új évadot is leadják hétről hétre, két bontásban, mint eddig. Az, hogy mikor nem lehet pontosan tudni a vírus miatt, de biztos be lesz jelentve a későbbiekben.

2020. ápr. 28. 08:35
 4/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem,hogy jelenleg is adnak egy részt amc-n de nem tudom melyik az.Ismétlik a legutóbbi részeket?Illetve hol tudom megtudni,hogy mikor jön ki egy új rész?
2020. ápr. 28. 08:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Műsorújságban online meg tudod nézni, hogy hányadik évad, melyik részét adják, de amúgy igen, ismételnek.
2020. ápr. 28. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!