Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Jól emlékszem, hogy olyasmi...

Jól emlékszem, hogy olyasmi lehet a címe ennek a filmnek, hogy Ne nézz hatra?

Figyelt kérdés
Szóval keresek egy filmet amit meg nagyon régen láttam. A történet nem emlékszem pontosan de talán egy bentlakásos kollégiumban követi végig egy par fiatal ember eletet. A lényeg, hogy van egy lány aki kiskora óta halálosan szerelmes egy fiúba (nem emlékszem a nevére talán Tom, vagy Toby volt), de van egy elég könnyűvérű csaj is,aki állandóan ilyen felnőtt újságokat mutat a srácnak meg direkt le is fekszik vele, a másik csaj meg szenved. De ez gyerekkoruk óta húzódik, hogy a két csaj nem kedveli egymást. Na és az maradt meg nagyon h a srác meghal fogalmam sincs, h betegség vagy baleset okozta-e a halálát , de az a film legvége, hogy a lány aki végig szerette és akivel végül azért osszejott, egy mezoszerusegen elképzeli a szerelmet és mondja is, hogy néha elképzelem, hogy felém jön, talán meg is ölel, de tovább nem merészkedem (azaz tovább nem mer álmodozni róla). Nem tudom miért, de valamiért az rémlik, hogy ilyesmi lehet a címe, hogy ne fordulj vissza, vagy ne nézz hatra , nem tudom viszont megneztem a címeket neten és egyik sem utal ilyen sztorira. Tudjatok esetleg , melyik lehet ez a film?
2020. ápr. 25. 15:39
 1/2 Baggen válasza:
"Ne nézz vissza" esetleg?
2020. ápr. 25. 16:07
 2/2 A kérdező kommentje:
Úgy is kerestem, de sajnos nem találtam úgyse 😞
2020. ápr. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!