Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Köpök a sírodrához hasonló...

Köpök a sírodrához hasonló filmek?

Figyelt kérdés
Leginkább a rape/revenge kategória miatt érdekelnének. Régebben láttam egy hasonlót, annak az volt az alapja, hogy egy művészeti egyetemre járt egy lány, akit egy bulin egy fiú a szobájába hív, aztán megerőszakol, s a pasas azt hiszem a korláton átesik másnap mikor a lánnyal veszekszik s meghal, s a lány elkezdi bosszút állni az erőszaktevőkön, de végül a diplomaosztóján elkapják. Annak a címe is érdekelne, ha esetleg látta valaki.

2020. ápr. 24. 20:11
 1/4 anonim ***** válasza:

Kill Bill 1-2

Szalmakutyák

Az utolsó ház balra

A tetovált lány

Cukorfalat

Revenge (2018?)

2020. ápr. 24. 20:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Carrie-t is ajánlom egyébként
2020. ápr. 24. 20:50
 3/4 anonim ***** válasza:
Amúgy ha szereted a Revenge filmeket, akkor szerintem a 2007-es Halálos Ítélet is kötelező (Kevin Bacon főszereplésével). Itthon több címen is fut, de szerintem megtalálod. James Wan rendezte, nagyon alulértékelt film.. Igaz, ott nem egy nő fog bosszút állni, de attól még kötelező darab szerintem :)
2020. ápr. 24. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
The Girl Next Door (2007)
2020. ápr. 25. 09:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!