Tudtok olyan filmeket melyekben vannak ősi egyiptomi sírok illetve azok rejtélyeit, kincsei kutatják?
Figyelt kérdés
Jöhet kincsvadász ,kaland, horror,fantasy,sci-fi, dokumentum film; bármijen műfajú vagy típusú.2020. ápr. 23. 18:34
1/9 anonim válasza:
A hetedik tekercs
A fáraó bosszúja
Múmia
Exodus
Az ifjú fáraó
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! Jöhetnek még tippek.
2020. ápr. 23. 20:26
4/9 anonim válasza:
Ha már Múmia, abból ugye van a Brandon Fraser trilógia, illetve egy új Tom Cruise film is. Az is ajánlott szerintem :)
5/9 anonim válasza:
Tudom, hogy nevetséges leszek nagyon, de egy minimális szinten a maga kis mondján a Transformers 2 is. De az természetesen nem erről szól végig, meg nyilván egy sci-fi filmről beszélünk
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlásokat de pont azért tettem fel a kérdést mert az olyan klasszikusokat mint az Indiana Jones ,Múmia láttam. Ha tudtok kevésbé egyértelmüeket, kevésbé ismerteket légyszi írjátok meg.
2020. jún. 2. 18:30
8/9 anonim válasza:
Nem írtad ki, hogy miket láttál, ennek fényében pedig nemtudhatjuk :)
9/9 A kérdező kommentje:
Indiana Jones filmek
Múmia trilógia
Jack Hunter
A Fáraó Bosszúja
Ezeket láttam eddig a témában, bár hirtelen még egynek a címe nem jut eszembe most.
2020. jún. 3. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!