Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nanatsu no taizai. Mi Estaross...

Nanatsu no taizai. Mi Estarossa és Elizabeth kapcsolata?

Figyelt kérdés

Most akkor Estarossa ki? Meliodas testvére?

Estarossa én Elizabeth között van kapcsolat? Csak emlékeket módosítottak? Nemértem..

#Elizabeth #Nanatsu no taizai. Estarossa
2020. ápr. 20. 03:25
 1/1 anonim ***** válasza:

Jó hát aki nem tudja a sztorit annak SPOILER LESZ szóval jah szóltam....

Lényegében annyi hogy az 1000 éves háborúban az akkor még szabad Gowther úgy vetett véget a harcnak hogy megváltoztatta Mael emlékeit vagyis csinált neki egy új személyiséget Démon Estarossa néven és elhihette vele hogy igazából ő ölte meg Mael-t. De nem csak Mael emlékeit változtatta meg hanem mindenkiét is és ezért hiszik azt hogy Estarossa vetett véget Mael-nek. Azt hogy a Sunshine erőt miért vesztette el és azután szállt rá az újszülött Escanorra az is egyszerű. Gowther mikor megváltoztatta Mael emlékeit akkor Démon lett belőle, és ha jól tudom a Sunshine-t démonok nem irányíthatják.

2020. máj. 20. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!