Bleach, ezzel vége is?
Figyelt kérdés
310 résznél tartok, ahol Ichigo elvesztette a Shinigami erejét, de azután filler.. Néztem filler episode list-et a Bleacről és kihagytam a filléreket (előtte Narutot meg Shippudent néztem végig fillerrel együtt és nagyon nyúzott volt már számomra, ezért gondoltam, hogy itt elhagyom a fillérekért), de ettől függetlenül a fő részek összefüggtek és ott folytatódtak, ahol abbahagyták. De most teljesen más a sztori, a filler után. Lesz még valami érdekesség benne, mert ha nem akkor itt abba is hagyom a lényegét végülis megnéztem.2020. ápr. 18. 23:48
11/13 anonim válasza:
Bankai: Unnamed: Upon activation, Kenpachi's Bankai releases a huge wave of energy powerful enough to level nearby buildings. In this form, Kenpachi's skin turns red, and he gains multiple black markings across his face and horns on his forehead, causing him to resemble an oni. His blade becomes an altered version of its Shikai state, with a shorter, more jagged blade resembling a rough cleaver.
Ez a bleach wiki oldalán van.
Van bankaia, csak olyan össze-vissza volt a manga utolsó sztoriszála a sok power uppal, hogy könnyű felette átsiklani.
12/13 anonim válasza:
A mangát nem javaslom nagyon pocsék lett... többek között amiatt mert az író beteges volt abban az időszakban és a kiado nagyon eroltette hogy csak Azert is csinálja meg! Az anime nagyon nagy valószínűséggel mar egy finomított verzió lesz ami sok mindent jobban kidolgoz vagy át alakít! Tényleg a mangát hagyd mert el ronthatja az egészet! Nekem anno nagyon nagy csalódás volt
13/13 anonim válasza:
2022 oktober 11-én jön a folytatás, azaz jövőhéten kedden .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!