Shadowhunters-hez hasonló sorozat létezik?
Elég régóta befejeztem már a sorozat nézését,viszont még mindig vágyok vissza azokra a percekre amikor a sorozatot néztem.
Nagyon megfogtak a szereplők, a témája, hogy volt benne szerelem bőven, meg úgy maga a történet.
Nos mos ilyen sorozatokat szeretnék keresni,interneten már részletesebben kerestem de úgy érzem vakon tapogatózok.
Tudni illik nem vagyok az a filmes, sorozatos típus. Vagyis inkább nem tudok több ideig egy helyben maradni, de amikor azt a sorit néztem csak úgy faltam magamba a részeket. Újra nézni újranéztem többször is, de ezzel felhagytam egy ideje mert mindig a visszavágyódás és sírás lett a vége :D
Amit úgy szívesen néznék:
-Legyen benne szerelem, romantika
-Ne idősebb emberekről szóljon, hanem a fiatalabb- fiatal felnőtti korosztály érdekelne
-Jóképű pasikkal, aranyos odaillő szereplőkkel.
- Legyen értelme a sorozatnak, izgalmas legyen.
- Lehet akár sablonos sorozat is, ha tényleg nagyon jó.
- Lehetőleg boldog vége legyen
- Ne a sorozat legvégén jöjjön össze a pár
- Legyen benne akció elrabolják a csajt, a pasi megkeresi tudjátok ilyen tipik dolgokra gondolok.
Tudom nagyon nagy az elvárásom ezért is kevés az olyan sorozat ami megegyezik a leírtakkal. Ha nincs ilyen az sem baj, csak gondoltam egy próbát megér.
A riverdale és a stranger thingsel légyszíves hagyjatok :D
A riverdalt néztem, de az első évad után meguntam.
Szóval akinek vannak ilyen sorozatai az legyen szíves ossza meg velem <3
Nem kell minden kikötésnek úgy lennie, nem baj ha egy két dolog különbözik szívesen várom azokat a tippeket is
Köszönöm :)))
Èn ajánlanék egy sorit,hát nem mindegyik szemponthoz illik,de én imádtam
Sabrina Chilling Adventures
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!