Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ha a filmekben a szellemek...

Ha a filmekben a szellemek átmennek a dolgokon és nem tudnak megfogni semmit, akkor miért nem zuhannak át a padlón is, ha éppen nem lebegnek?

Figyelt kérdés

2020. ápr. 17. 23:51
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Folyamatosan finganak és a felhajtóerő tartja fenn őket.
2020. ápr. 18. 00:12
 2/15 anonim ***** válasza:

Puzsér-nak is ez volt a Ghost kapcsán a kérdése.

Miért kellene átzuhaniuk amúgy? Nem az anyaguk tartja rajta őket - mivel azt hátra hagyták, az a holttestük, - hanem az életben rájuk ragadt szokás. Amúgy minnél idegenebb egy dolig annál késöbb lesz elfogadott ezekben a filmekben számukra.

Egy kisebb vagy közepes tárgyat simán elsodor egy ember, a falon igaz ajtón át de átmegy. Az életben berögzödött helyzethez minnél közelebbi annál hamarább képesek az új helyzetekhez alkalmazkodni.

2020. ápr. 18. 01:43
 3/15 anonim ***** válasza:
49%

1: Ezotéria kategória.

2: Ezt én is furcsálltam mindig, és nem csak a szellemekkel kapcsolatban, hanem mindenkinél, aki át tud menni a falakon.

Ha a falon átmegy, akkor az a minimum, hogy a padlón is ugyanúgy átmenjen. De a filmeken szemmel láthatóan tapad a padlóhoz, hiszen járni tud (nem úgy megy, mint a jégpályán).

Amit az előző írt, az se jó, hiszen a Föld sem egyenes vonalon megy, szóval az illető valamerre biztos elindulna függőleges irányban is.

Nem lenne kötelező zuhannia - de hogy pontosan vízszintesen megy, 0.0000% hibával...

2020. ápr. 19. 18:56
 4/15 anonim ***** válasza:

Semmit nem írtam a földről.

Nyelvtani hibákkal, de azt írtam. Minnél idegenebb az életben megszokotthoz képpest annál késöbb térnek el egy viselkedéstől, egy régebben fizikai hatás utánzásától.

2020. ápr. 19. 19:09
 5/15 anonim ***** válasza:
A magyarázatra magamtól is rájöttem, de utána több szellemeket ábrázoló műben is elmondták, ezt az ott már hosszabb ideje szellemként létezők. Ez nem egy filmes baki vagy kissé. Tény hogy gyakoribb lett ez az ábrázolás az élőszereplős filmekben.
2020. ápr. 19. 19:14
 6/15 anonim ***** válasza:
filmekkel.*
2020. ápr. 19. 19:15
 7/15 anonim ***** válasza:

Miért kellene átzuhaniuk?

Nincsen*1 súlyuk, így nem hat rájuk a gravitáció.

(*1 vagy egyes elméletek szerint roppan csekély tömegük van)

2020. ápr. 19. 20:24
 8/15 anonim ***** válasza:
#3 Nem arra volt kiváncsi a kérdező, higy milyen ezoterikus elméletek vannak a témában. Hanem milyen filmes és sorozatbéli magyarázatok. Jó én is elkalandoztam más művészeti ágakba is.
2020. ápr. 19. 20:27
 9/15 Gyakori Válaszoló válasza:
50%
A szokás biztos nem tartja ott őket, mert ugyan úgy nem szoktak az emberek falakon átmenni, mint a padlón.
2020. ápr. 19. 23:19
 10/15 anonim ***** válasza:
#9 A szokás tartja bíztosan ott őket. Persze amíg azt is el nem engedik. Ahogy a falakon is csak úgy és akkor tudnak átmenni, ha az életben tudatukba rögzült és szellemként már csak az ilyen tudati akadályt kell ott leküzdeniûk.
2020. ápr. 20. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!