Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Régebbi horror címe?

Régebbi horror címe?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Sacc per kb 1980 max 90-es évek eleje lehet a film. Egy tipikus csendes amerikai kertvárosi részen játszódik. Az egyik házban lakik két férfi, ha jól emlékszem testvérek. A szemközti házban gyanús dolgok folynak, valmi orvos végez ott kísérleteket a pincében hullákon. Azt hiszem életre akarja őket kelteni de lehet valami mellékhatása a kísérletének, hogy zombivá válnak. A lényeg hogy a két testvér is odakerül a házba, talán kiakarnak onnan szabadítani valakit, már nem tudom, de próbálnak kijutni és életben maradni. Köszi!

2020. ápr. 17. 16:04
 1/4 anonim ***** válasza:

A Re-animátorra tippelek, bár a sztori nem teljesen egyezik.

[link]

2020. ápr. 17. 18:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem erre gondoltam, de érdekesnek tűnik ez is majd megnézem. :)
2020. ápr. 18. 23:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem igazán stimmel a leírás, de : Ami sok, az sokk?
2020. ápr. 23. 17:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, de sajnos nem az. Valóban hasonló a sztori, és az egyik kedvenc vígjátékom. Amit én keresek az egy horror, persze mai szemmel már nem félelmetes, de azért jó. Már átnyálaztam az adatbázisokat, de eddig nem akadtam rá, remélem valaki felismeri.
2020. ápr. 25. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!