Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Nem sokra emlékszem de ez...

Nem sokra emlékszem de ez melyik film lehet?

Figyelt kérdés
Tulajdonképpen arról szól hogy elnök vasztás lesz és egy csaj meglátott egy embert aki mindenkit ismer és nagyon kedves az emberekkel de tök szegény volt, na a csaj elvitte shoppingolni és a végére a csávó már egész jól nézett ki és bele is szeretett stb.. a csaj tanította a csávót normálisan beszélni stb.. de ahh csak ennyi rémlik belőle
2020. ápr. 16. 21:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jól emlékszem, Hallmarkos film talán és hasonló mint a faragjunk férfit, a címében is rémlik, hogy benne van ez a férfifaragás.
2020. ápr. 17. 02:07
 2/7 anonim ***** válasza:
80%

azt hittem ez az a film, de vmi hasonló

[link]

2020. ápr. 17. 02:21
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezek sajnos egyik sem az. Elnök választás lesz stb. Ilyesmi bármi hasonló film linket szivesen várok vagy cimet köszii
2020. ápr. 17. 10:35
 4/7 anonim ***** válasza:
48%
1teljes óráig kerestem a neked, a nagy semmiért!
2020. ápr. 17. 10:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Én nem azt mondtam hogy vidd innen a mocskod stb hanem hogy egyik se az. Szoval annyi illedelmet mutathatnál hogy rendesen viszairsz. Nem egyből felháborodni.
2020. ápr. 17. 15:22
 6/7 anonim ***** válasza:

Csekély esély

[link]

Szerintem ez lesz az. Ha mégsem akkor, azt meg tudod mondani, hogy kb mikor film?

2020. ápr. 18. 01:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez sem az. Körülbelül 2000-res évjárat
2020. ápr. 18. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!