Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A yugioh szabályait ismeritek?

A yugioh szabályait ismeritek?

Figyelt kérdés

A kérdés a következő. Van egy kártyám ami engedi hogy egy áldozásért cserébe, egy fúziós szörnyet idéuzek. Ha én ezt a fúzióst defúzionálom, akkor elö kell kaparnom a paklimból a fúzió alapjait, vagy ilyenkor olyan mintha új kártyák lennének, hisz nem használtam eredetileg semmit a fúzíhoz?

Példa. Lehozom a Thousend dragont. Defúzió. Nekem megvan a D. Baby és a Time Wizard, de csak egyszer. Most keressem elő, vagy ez egy új D. Baby és T. Wizard?

Elöre is köszönöm.

2020. ápr. 15. 21:03
 1/4 anonim ***** válasza:

Elég kavarodás a kérdésed, de azt tudom hogy a fúzióhoz felhasznált szörnyek a temetőbe kerülnek, nem vissza a paklidba, maximum Monster Reborn vagy ilyesmi hozhatja vissza őket. Ha pedig Fusion Gate segítségével fuzionálsz, akkor egyenesen eltávolításra kerülnek az adott játékból (tehát temetőből is kikerülnek, ergo sehogy sem használhatod fel őket).

Amúgy komolyan Dragon babyt és Time Wizardot akarsz fuzionálni? Abból nem a Thousand Dragon lesz?

2020. ápr. 15. 21:12
 2/4 A kérdező kommentje:

Kedves válaszoló. Megpróbálom jobban elmagyarázni. Vagy egy varázskártyám a Metamorphosis. Ha ezt aktiválom, akkor feláldozhatok a térfelemről egy szörnyet, és egy az áldozott szörny csillagjaival egyenlő csillagú fúziós szörnyet speciálisan megidézhetek. Vagyis ha feláldozom a 7 csillagos szörnyem lehívhatok egy 7 csillagos fúzió sźörnyet.

A kérdés az, hogy ha én ezt a szörnyet kettékapom De-usion varázskártyával, akkor elő kell keresnem az eredeti alkotóelemeit, vagy mint új kártyát érzékeli?

2020. ápr. 16. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:
35%

Az elsőre ne hallgass. Nem tudja mit mond.

Én értem a kérdésed és meg is válaszolom neked.

Nem használhatod a de-fusion lapot, mert az a fúziós szörny nem fusion summon által idéződött meg. A de-fusion olyan szörnyeket hoz vissza, amik a fusion summon által kerültek a GRAVE-be. Ergo nem alkalmazhatod a de-fusion lapot olyan lap esetében, ami nem fusion summon által lett megidézve.

2020. máj. 25. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyszerű. Köszönöm szépen.
2020. jún. 8. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!