Hazug (Liar) sorozat tetszett nektek? HBO
Lehet kevesen láttátok.
Nekem ez a nő annyira ellenszenves volt és mindezek ellenére én a pasit bírtam jobban, neki szurkoltam, főleg az elején..
Csúnya is volt a nő, a hangja is rettwnet (angolul), meg a karaktete is...
Meg mondjuk ezt lehetett volna húzni tovább... Mondjuk elárulta magát már az elején a sorozat, mert benne volt, hogy a Sexual assalt and rape vagy valami ilyesmi Center támogatásával, ahova vitte a tesója...
Utána meg, annyira még a pasi hagyta ott az alakot, hogy fogdosta tényleg a nőt... Életszerűtlen 360 fokos fordulat.
Meg a másik, hogy az úgymond áldozatok is majdnem ugyanokkara bűnözőkké válnak... Tehát bedrogozni, embert rabolni, megkínozno, bántani valakit, pasi helyében feljelentettem volna és ott volt a vérében, lecsuktlá volna, nem kellett volna a többit, lebukást elszenvednie.. Meg a másik a LOPOTT TELRFON, LOPOTT BIZONYÍTÉK (lvázi betörés, rablás, lopás), ez aztán szép példa...
A másik, hogy a fiolákat ki sem dobta... Azt mi a fenéért tartotta volna meg, ha üres... Nulla logika, akárhol kidobhatta volna, nem őrizgeti.
A csaj meg egy komplett elmebeteg, ha már logikusan akarunk eljárni, 10-20 év neki is kinézne a rács mögött... Együttérezni meg abszolűt nem lehetett vele, annyira ellenszenves... Lesüllyedt egy bűnöző szintjére.
Szerintem ezzel pont nem az áldozatokon segítenek, ilyen példával... Egyedül a csaj tesója volt normális.
Meg a másik, azon nagyon könnyen túllépett mindegyik, hpgy a kiscsaj terhes volt... Csapjuk be rgy kiskorú apját...eg egy rossz szót sem szólni, hogy felcsinálta a csajt... Meg, hogy felelőtlenek... Apja jogosan lett volna mérges... De ez életszerű és megint az ellenszenves főhős cseszte el...
Egyébként tetszett, olyan 10/7. Egyébként jól n~lézett ki a csávó és mindenkiből szimpátiát váltott ki, annak ellenére is, plusz nem logikus, hogy ilyen, főleg, ha az elejét nézzük...
Második évadot nem láttam még... Jobb lesz?
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!