Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Hazug (Liar) sorozat tetszett...

Hazug (Liar) sorozat tetszett nektek? HBO

Figyelt kérdés

Lehet kevesen láttátok.

Nekem ez a nő annyira ellenszenves volt és mindezek ellenére én a pasit bírtam jobban, neki szurkoltam, főleg az elején..

Csúnya is volt a nő, a hangja is rettwnet (angolul), meg a karaktete is...

Meg mondjuk ezt lehetett volna húzni tovább... Mondjuk elárulta magát már az elején a sorozat, mert benne volt, hogy a Sexual assalt and rape vagy valami ilyesmi Center támogatásával, ahova vitte a tesója...

Utána meg, annyira még a pasi hagyta ott az alakot, hogy fogdosta tényleg a nőt... Életszerűtlen 360 fokos fordulat.

Meg a másik, hogy az úgymond áldozatok is majdnem ugyanokkara bűnözőkké válnak... Tehát bedrogozni, embert rabolni, megkínozno, bántani valakit, pasi helyében feljelentettem volna és ott volt a vérében, lecsuktlá volna, nem kellett volna a többit, lebukást elszenvednie.. Meg a másik a LOPOTT TELRFON, LOPOTT BIZONYÍTÉK (lvázi betörés, rablás, lopás), ez aztán szép példa...

A másik, hogy a fiolákat ki sem dobta... Azt mi a fenéért tartotta volna meg, ha üres... Nulla logika, akárhol kidobhatta volna, nem őrizgeti.

A csaj meg egy komplett elmebeteg, ha már logikusan akarunk eljárni, 10-20 év neki is kinézne a rács mögött... Együttérezni meg abszolűt nem lehetett vele, annyira ellenszenves... Lesüllyedt egy bűnöző szintjére.

Szerintem ezzel pont nem az áldozatokon segítenek, ilyen példával... Egyedül a csaj tesója volt normális.

Meg a másik, azon nagyon könnyen túllépett mindegyik, hpgy a kiscsaj terhes volt... Csapjuk be rgy kiskorú apját...eg egy rossz szót sem szólni, hogy felcsinálta a csajt... Meg, hogy felelőtlenek... Apja jogosan lett volna mérges... De ez életszerű és megint az ellenszenves főhős cseszte el...

Egyébként tetszett, olyan 10/7. Egyébként jól n~lézett ki a csávó és mindenkiből szimpátiát váltott ki, annak ellenére is, plusz nem logikus, hogy ilyen, főleg, ha az elejét nézzük...

Második évadot nem láttam még... Jobb lesz?

2020. ápr. 14. 23:26
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!