Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ez az ig oldal mennyire hiteles?

Ez az ig oldal mennyire hiteles?

Figyelt kérdés
Az a neve, hogy ingyennetflix ( [link] és ha a biojában lévő utasításokkal készen leszünk, akkor ad ingyen Netflix fiókot? Ez mennyire hiteles?

2020. ápr. 14. 11:10
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindenki megkapta a belépési adatokat de ki tudja meddig.

A netflix első 30 napja amúgy is ingyenes és csak egy regisztráció. utána sem egy vagyon, 2500Ft/ hó tól

2020. ápr. 14. 12:21
 2/5 anonim válasza:
100%
Hatalmas nagy kamu az egész , igazából jót nevettem azokon akik kitették hogy ingyen netflix .Az egész csak arról szól hogy több feliratkozót szerezzenek azok az emberek akiket az "ingyenes Netflix "oldal követ.(az a harminc ember).Igazából biztos voltak akik megkapták mert alapból a netflix 1 hónapig ingyenes .Viszont számla szám azért az senkinek sem véges ,de itt jön képbe egy olyan oldal ahol elvileg akárhányszor lehet generálni ilyen netes számlákat.Na és gondolom a kedves oldal üzemeltetői is ilyen módszerrel osztogathatják az ingyen netflix fiókokat.Ha kicsit jobban belegondolsz nincs az a hülye ember aki ingyen osztogatna bármit is ,főleg a mai pénz orientált világban .Én személy szerint sértőnek és felháborítónak tartottam az oldalt ,és azon nyomban jelentettem is.Es bárki más aki találkozik vele tegyen így.
2020. ápr. 15. 08:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Elozo valaszolo, teljes mertekben igazad van. Az meg a masik, hogy pixa meg a vvsoma keszit egy videot, h o megkapta. Meg szamos nagyobb influencer. De ezert mennyit fizethettek nekik? Nagyon erdekelne. Meg egy pixa na ne mondja mar hogy egy havi ~2500ft-os szolgaltatast nem tud kifizetni bazkixdd
2020. ápr. 19. 08:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Valamelyik nem kamu. Ezek általában (amelyik nem kamu) adnak egy linket ahonnan az appot le kell töltened. Ha az meg van, akkor belépsz, átálítod magyarra a nyelvet, és mehet a netflix. Nekem volt szerencsém egy ilyen oldalhoz, így imgyen nézem a netflixes sorozazokat, filmeket. Ha érdekel valakit bővebben és szeretne ő is ingyenesen nézni, az írjon privátba!
2020. szept. 30. 15:54
 5/5 anonim válasza:

Hali,

A #4 nem válaszol vagy már egy hete privátba, valaki tudja, hogy melyik oldal az? Vagy hogy hogyan lehet? (Karanténba vagyok, unatkozok -,-)

Köszi

2021. jan. 3. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!