Melyik reszekben szerepelt Vanessa Hudgens a zack es codyban? Ne nev szerint, hanem, hogy melyik evad melyik reszeben
Figyelt kérdés
2010. júl. 27. 12:03
1/7 anonim válasza:
2. évad 32. rész, 36. rész, 38. rész, 40. rész
2/7 anonim válasza:
te hol lattad ezeket(elso valaszolo)????am en a 2evad 6dik es 10dik reszere gondoltam en amiket te irtal meg nem lattam meg nem adtak.
Lecci valaszolj
3/7 A kérdező kommentje:
Le lehet tolteni a jetix.try.hu oldalon, es az ewe16-linkjei.gportal.hu
2010. júl. 28. 21:09
4/7 anonim válasza:
ezeket a 30-40 reszeket???a jetix.try-en???ott nincs fen egyik se, kuldenel linket? a masik oldal meg nem talalhato
5/7 A kérdező kommentje:
Az 1. evad reszeivel 32., stb. En is ugy kerestem elobb, de vegul megtalaltam. A 2. evad 6. resze, az amit 32. resznek irt. Mindegyikbol kivonod az 1. evadot, ami 26 resz, es megtudod, hanyadik a 2.ban
2010. aug. 5. 11:04
6/7 anonim válasza:
1. vok wikipedián néztem és oldalt 2 szám volt és rosszat írtam bocsi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!