Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Otherworld Zoly miért hiszi,...

Otherworld Zoly miért hiszi, hogy ő bárkit is érdekel?

Figyelt kérdés
[link]

#Twitter #OW #Ow Zoly
2020. ápr. 11. 20:34
 1/5 anonim ***** válasza:
91%
Gondolom ezzel tudja simogatni a saját egóját, és elhessegetni a tényt hogy semmire nem vitte az életben.
2020. ápr. 11. 20:41
 2/5 anonim ***** válasza:
6%
Miért hiszi ezt bárki is magáról úgy alapból? Nem értem minek kiemelni csak egy embert.
2020. ápr. 11. 21:12
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Hát, téged érdekelt eléggé hogy kiírj ide egy kérdést.
2020. ápr. 12. 10:39
 4/5 anonim ***** válasza:
20%

Bocsi, idemásolom, amit a másik kérdés alá is írtam.

Több oka is lehet.

Például van olyan ismerősöm, aki Magyarországra költözött és mint a Facebook-ot, mint az Instagram-mot úgy használta, hogy leginkább a családjának, barátainak szóltak a kiírásai, akik otthon maradtak. Látták merre járt, mi jót csinált.

Erasmus-os ismerőseim is csináltak ilyent, csak ők blogot nyitottak. Sőt olyan ismerősöm is vezette blogban a mindennapjait, aki babát szült.

A másik;

Amikor anorexiás voltam és gyógyultam ki belőle, anonim vezettem egy blogot. Kevés ember tudott róla, hogy min megyek át egyrészt (mások azt hitték csak az idegesség miatt fogytam le), másrészt nem akartam azokat terhelni a vívódásommal, akik tudtak róla. A blog jó volt arra, hogy kiadtam a gondolataimat, félelmeimet, örömömet. 1-2 ismerősöm olvasgatta persze, de nem az volt a cél, hogy ők tudják, mi van velem, hanem az, hogy kiírjam magamból a dolgokat és jó volt visszaolvasni. Nem mellesleg talán talán annak is segítséget nyújthattam vele, aki éppen gyógyult az anorexiából, mert pl azt is leírtam, hogy hogyan növeltem az ételeim adagját, hogyan gyarapodott a súlyom, stb.

Visszaolvasni is jó volt, elvégre láttam, hogy haladok.

Más is lehet úgy, hogy nem tudja vagy nem akarja egy vagy több bizonyos ismerősével megosztani a gondolatait, ezért online leírja őket, visszaolvassa néha, vezeti a blogját, mint egy naplót és, aki szeretné, az követi. Lehet egy nehéz időszakon megy át, lehet alapjáraton ilyen a természete.

Vannak az emberek, akiknek elég egy beszélgetés a barátokkal, rokonokkal és jól is vannak, másnak túl sok gondolata van, aztán vagy megosztja mindet személyesen az ismerőseinek, akiknek lehet ez túl sok, vagy kiéli az alkotásban; online felületen naplót vezet vagy, ha az túl kellemetlen neki, akkor máshogy alkot; könyvet ír, rajzol, dalt szerez, stb. Arról nem is beszélve, hogy valakinek vagy nincsenek barátai és a rokonaival sincs jó kapcsolatban vagy mindenki szereti, de ő érez maga körül mindenkit idegennek.

Ha erre nem kíváncsi vakaki, ajánlott az illetőt kikövetnie. Nem lesz attól rossz, hogy őt nem érdekli Gipsz Jakab mit oszt meg a Twitteren vagy asdfjklé blogjában milyen fejlemények vannak.

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

# 7/7 Időpont ma 22:03 Privát üzenet

Ez a te válaszod.

2020. ápr. 12. 22:09
 5/5 anonim ***** válasza:
91%

Otherworld Zoly egy szerencsétlen önimádó marha. Aki magát valami Istenként definiálja akinél van a bölcsek köve. Ezt bizonyítandó ha te kritikát fogalmazol meg bármijéről is azonnal neked esik hogy márpedig te milyen ostoba vagy.

Pl én mikor mondtam hogy a Covid járványon azért nem kénen poénkodni mivel emberek ezreinek a halála az nem vicces. Rögtön visszaírt hogy ne add itt az erkölcscsőszt.

Nincs is szánalmasabb egy kritikát nem bíró kritikusnál.

Meg az egész Otherworld alapból is valami megkeseredett beteg emberek gyülekezete akik kizárólag a fikázásban találnak valami élvezetet.

Nem véletlen röhögött rajtuk a fél internet a Dark Souls 1 "kritika" után amit azonnal el is tüntetek. Dettó a Halo 3, Resistance 2...sorolhatnám egy héten keresztül.

Ezek a szerencsétlen buta majmok semmit sem értek el az életben ez a szellemi kapacitásukon és a nem létező vitakultúrájukon is tökéletesen látszik.

Nem véletlen ők a magyar YT legalja.

2020. ápr. 13. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!