Milyen sorozatokat ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Eléggé szeretem a sorozatokat,de nagyon sokat megnéztem már, és az utóbbi időben nem talátam a kedvemre valót. Amik a legjobban tetzsettek: Riverdale, Stranger Things,Szexoktatás, Odaát, Trónok harca, The walking dead,Family guy. Szóval elég nagy az érdeklődési köröm, mindenre nyitott vagyok. UI: Ha esetleg filmeket is tudtok mondani,az sem baj, annak is nagyon örülnék. Köszi :p2020. ápr. 9. 18:05
1/7 anonim válasza:
Sorozatok: Westworld, Deadwood, Breaking Bad, Fargo, Black Mirror, Narcos, Sherlock
Rajzfilmekből Archer, Rick and Morty
2/7 Alex Fly válasza:
Black Mirror, Expanse, Orville
3/7 anonim válasza:
Ha szereted Robert Downey JR.-t: Vasember (összes része nagyon jó), Sherlock Holmes. Én is felteszek egy kérdést: Romantikus, vígjáték, erős effektek, történelmi vahy most akkot ugy kb. mindegy? Történelmi és elég jó film az: egyiptom istenei, romantikus mondjuk az: alkonyat.
4/7 anonim válasza:
# utolsó
A sherlockból film is, sorozat is van, azért írtam mégegyszer.
5/7 anonim válasza:
Penny Dreadful, The 100 ezek sorozatok😁
6/7 anonim válasza:
The big Bang theory, F1 Driver to survive
7/7 anonim válasza:
the 100
hemlock grove
money heist
gossip girl
i am not okay with this
sex education
never have i ever
stranger things
the society
you
gotham
peaky blinders
anne with an e
skins
lucifer
outer banks
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!