Ti is szívesen látnátok több filmet, amely rendkívül
hosszú játékidővel bír?
Figyelt kérdés
Gondolva itt 5-8 órára. Szerintem ez még pont az a hosszúság, amit végig lehet nézni egy nekifutásra (2-3 szünettel).
A streaming korában a hossza sem jelentene gondot, hiszen érthető, hogy a mozik számára nem lenne kifizetődő, de ez már nem jelent problémát.
2020. ápr. 6. 17:38
1/9 anonim válasza:
Nem, biztos nem, a 3 órás filmnél is már legalább egyszer ki kell menni pisilni, és a szünetek rontják az élményt.
2020. ápr. 6. 17:45
2/9 anonim válasza:
Az nekem már sok. A rövid másfél órás filmek nekem is kevesek, a két és fél - 3 órás filmeket én is szeretem mint pl. a Gyűrűk ura vagy a Végjáték, de annál több már nem kell, mert egy idő után már fizikailag kellemetlen, fája fejem tőle, a szemeim, stb. Pont elég a 2-3 órás játékidő.
2020. ápr. 6. 17:45
3/9 anonim válasza:
Nos, ez relatív, hogy ki milyen filmeket szeret, miket néz szívesen, de akármi is, szerintem 5-8 óra már akkor is irdatlanul hosszú lenne, talán max. 4 óra, amit így egyszeri nekifutásra végig lehet nézni, bár nem tudom, ennél hosszabb inkább csak kísétletképpen! :/
2020. ápr. 6. 17:47
4/9 anonim válasza:
*kísérletképp
2020. ápr. 6. 17:48
5/9 anonim válasza:
Szerintem három, vagy három is fél óra elég. Hiába érdekes a film, az emberi figyelem egy idő után lankadni kezd, és ha ehhez hozzáteszed a szüneteket, borzasztóan rontják a filmélményt.
Nem percekben kell nézni a dolgot, hanem minőségben. 5-8 óránál már érdemes két részre bontani a történetet.
2020. ápr. 6. 17:56
6/9 anonim válasza:
Ez jó kérdés, mert pl én nagyon szeretem a Jurassic filmeket, azokból meg tudnék szerintem nézni egy 4 órásat is, ha nem unalmas. De egy "szimpla" film, aminek tetszik a sztorija, az nem tudna lekötni 4 órára, nem ám 5-8 órára (Arra ott vannak a sorozatok).
Nekem a másfél órás filmekkel sincs bajom. Sőt, igazából egyre jobban bírom a rövidebb, tömörebb filmeket, amik nincsenek elnyújtva üres járatokkal.
2020. ápr. 6. 18:29
7/9 anonim válasza:
Nálam a 2 óra körüli filmek még beleférnek. Amik már inkább a 3 órához közelítenek vagy még hosszabbak ott kétszer is meggondolom, nekiálljak-e. Előre be kell időzítenem mikor fogom nézni.
2020. ápr. 6. 19:23
8/9 anonim válasza:
Te se dolgozol teljes munkaidőben... 8 óra munka, 1 óra utazás, 8 órás film, ez már 17 óra. +Vacsi, bevásárlás, fürdés... és az alvás az hol marad? Végignézek én akármit, csak éppen egy átlagos napon nincsen 8 órám ilyesmire.
2020. ápr. 6. 20:00
9/9 anonim válasza:
Nem. Az ilyen hosszú játékidőre találták ki a sorozatot, minisorozatot. Biztos, hogy nem néznék meg egyben egy 5-8 órás filmet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!