Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A Wall Street farkasából mik...

A Wall Street farkasából mik a válaszok az alábbi kérdésekre?

Figyelt kérdés

1. Kinek az életén alapszik a film?

2. Mikor mondjuk, hogy valami vonz téged valamihez? 3. Miért nem családbarát a film ?

4. Mit jelent az izgalmas? 5. Mit mondasz, ha őszinte vagy valami miatt ?

6. Mi a Wall Street?

7. Mi a valami beszámoló? 8. Ki a művész?

9. Milyen melléknévvel mondják benne (angolul), hogy valami rendkívül jó ?

10. A "road" szó alatt mit jelent a filmkészítő ?

2020. ápr. 6. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
35%
Ezt a filmet 18 éven aluliak nem nézhetik meg! Szóval mennyi idős is vagy?
2020. ápr. 6. 14:28
 2/7 anonim ***** válasza:
88%
Másrészt miért nem nézed meg? A kötelező olvasmánynál még hihető is, hogy senkit nem érdekel a 200 éve írt, nehéz nyelvezetű unalmas történet 500 oldalban. De egy másfél modern filmet is lusta legyen valaki megnézni... miért? Ettől jobb feladat nincs, hogy a tanulás szórakozáson alapuljon, és csak a sztorira kell figyelni.
2020. ápr. 6. 14:30
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Nekünk kéne megoldani a házidat, vagy mi?
2020. ápr. 6. 14:35
 4/7 A kérdező kommentje:
Teljesen igazatok van, csak határidőre kellenének a kérdések és ezt a filmet még nem láttam, de rajta van a listámon. Szeretem is a benne lévő színészeket és mindenképpen meg fogom nézni, pont mostanában gondoltam rá hogy már végre meg kéne nézni, de mivel ahogy néztem a játékideje 3 órás, én nekem meg nincsen időm most megnézni, ezért kérem a segítségeteket, nem azért mert lusta vagyok. Ja és elmúltam már 18.
2020. ápr. 6. 14:46
 5/7 A kérdező kommentje:
Kérem, aki látta mar a filmet, az segítsen!
2020. ápr. 6. 14:48
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

1. Jordan Belfort

3. Hát nyilván a vulgáris nyelvezete, alkoholizálás és drogok miatt.

6. "A Wall Street New York egyik utcája dél-Manhattanben, a Broadwaytől indul keleti irányba és az East Riverig fut, hossza körülbelül 600 méter. Az Amerikai Egyesült Államok gazdasági és pénzügyi erejének jelképe, neve egyet jelent a részvény- és pénzpiacokkal, annak ellenére, hogy a tőzsde bejárata ma már a keresztező Broad Streeten van. Wall Streetnek nemcsak az utcát, de a környéket, a pénzügyi negyed egy részét is szokták nevezni."

A többi kérdés meg elég hülyeség.

2020. ápr. 6. 15:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, köszi!
2020. ápr. 6. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!