Mikor fogynak már el végre az RTL Klub gagyi esti sorozatainak az előre felvett részei?
Figyelt kérdés
Az anyám súlyosan sorozatfüggő. Talán van most remény, hogy a leállt forgatásoknak köszönhetően visszakapja őt a család, legalább átmenetileg?2020. ápr. 1. 21:23
1/6 anonim válasza:
Nem tudom. Nem lehet, hogy előletek menekül a "függőségbe"?
Nem nézhet mindenki operákat a színházban, mert be sem férnénk.
2/6 anonim válasza:
Este mit akartok vele csinálni? Pasziánszozni? Hadd nézze, ha jólesik neki.
3/6 A kérdező kommentje:
Egyeske! Az a baj, hogy nincs neki semmilyen normális szórakozása a tévén kívül. Túlzottan introvertált, és ördögi körbe került, mert amíg addiktív vackokat nyomatnak a tévében, addig még kevésbé fog kimozdulni.
Mindazonáltal sem te, sem Ketteske nem a kérdésre válaszolt vagy nem válaszolt a kérdésre. Ejnye. És igen, akár a kártyázás is sokkal jobb lenne, mert másik, élő emberrel történik, nem egy trükkös dobozzal.
2020. ápr. 3. 18:50
4/6 anonim válasza:
Aha. Mindenesetre én is menekülnék előled. Szerencsére nekem nem vagy családtagom.
5/6 A kérdező kommentje:
Négyeske, mondd, mi a problémád? Miért menekülnél előlem? Nem csináltam én semmi rosszat.
2020. ápr. 7. 20:37
6/6 anonim válasza:
Eléggé agresszívnak tűnsz, olyannak, aki mindig másokra erőlteti az akaratát, más véleményt nem fogad el, minden úgy van, ahogy ő mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!