Boba Fett vs. Din Djarin párbajt ki nyerné? (Star Wars)
3
Jango mandalóri. Honnan vetted, hogy nem az? Vagy ezt is átírta a Disney?
5: Jajj de imádom amikor a tudatlan, zéró univerzumismerettel rendelkező Disney haterek fröcsögnek a Disneyre olyan dolgokról, aminek semmi köze a Disneyhez :D
A TCW-ben hangzik ez el, talán a 2. évadban. Szóval bőven a Lucas-érából származik ez az infó :DDDD de szidjad csak a Disney-t tudatlanul.
Jango nem mandalori, hanem lopta a páncélt.
6
Nem szidtam a Disney-t, nem is utálom, Az utolsó Jedik epizódot kifejezetten szeretem pl. Most nézem, Wookieepedia-n már azt írják, amit te is, de pl a magyar Kaminopedia-n, vagy a magyar Wikipédián még mandalórinak írják, szóval ez egy utólag módosított dolog. Ilyen szempontból simán lehet, hogy a Disney meg újra átírja a cuccot, aztán megint.
Ne haragudj, nem akartam ilyen agresszíven írni. Csak ma már sajnos felmegy bennem a pumpa kicsit, amikor mindenért a Disney a felelős valaki szerint :D sokan így gondolják.
Egész pontosan úgy történt, hogy annak idején volt egy regény, ami szerint Jango valóban mandalori volt, viszont Lucasnak ez nem tetszett, ezért belekerült a TCW-be az, hogy a mandalori kormány szerint Jango lopta a páncélt. Egyébként a jelenlegi kánon szerint Jango azt állítja, hogy Concord Dawn-on született, viszont ugye a TCW-ben elhangzottak értelmében a mandalori kormány szerint ez hazugság. Szóval akár innen még meg lehet azt is csavarni, hogy a kormány hazudik és Jango tényleg mandalori, vagy pedig megerősíteni azt, hogy Jango hazudik és tényleg nem mandalori.
Egyébként a kérdésre válaszolva: Boba kultuszát sose értettem igazán, nekem Din Djarin kompetensebbnek tűnik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!