A Mandalorian elő részében ez hogy volt?
Figyelt kérdés
Amikor Mando átveszi a megbízást, akkor mondják neki hogy két 50 év körüli célszemély, de csak egyet talál (a pici Yodácskát). A másik célszemély az ki volt? Miért nem volt ott? És miért nem esik róla szó többé? Vagy ez egy baki?#életkor #baki #forgatókönyv #fejvadász #megbízás #A célszemély #Mandalorian #The Mandalorian #Baby Yoda
2020. márc. 26. 16:17
1/6 A kérdező kommentje:
*első részében, bocs
2020. márc. 26. 16:17
2/6 anonim válasza:
Most megnéztem újra és igyál kevesebbet, mert kettős hallásod van. Vagy szinkronizáltan nézd, ahol nem tudnak fordítani.
Their = he or she. Akkor használják, amikor nem. Tudják eldönteni a nemét.
The asset, ezt használják. Ami vagyont, vagy árut jelent, jelen esetben célszemélyt.
A magyar szinkron szánalmas félre fordításokar követ el, ami egy középszintű nyelvvizsgán is bukást jelentene.
3/6 A kérdező kommentje:
Addig én si tudom hogy a their az a semleges/ismeretlen nemű alanyokra vonatkozik. Viszont mondja a kliens hogy a lánckód utolsó NÉGY számjegyét adja meg, ami az életkorUK kell hogy legyen (az 50 az csak két szám itt gondolom "5050"-ről van szó).
2020. márc. 26. 17:10
4/6 anonim válasza:
A Yoda gyerek 50 éves,a többi félrefordítás
5/6 anonim válasza:
Szinkron áldozata lennél :(
Súlyosabb, mint ami miatt önkéntes karanténba vagyunk most.
De a nyelv tanulás nélkül magadat ugyan úgy önkéntes karanténba zárod és megfosztod rengeteg lehetőségtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!