Zombis sorozatok?
Figyelt kérdés
Legalább olyan jó animálásokkal, effektekkel mint a walking dead vagy a z mint zombi
VISZONT!
Ne legyen benne egy szerelmi szál se mert nagyon irritáló, hogy kaja-pia nincs de már a fajfentartáson jár az eszük.
2020. márc. 23. 22:13
1/2 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Még a fear the walking dead-et tudom mint zombis sorozat, de az se a legjobb szerintem.
Engem is kicsit irritál a sok háttér sztori, jobban érdekekne az ahogy annak a világnak a megpróbáltatásaivak küzdenek, hogyan legyen élelmük, biztonságos hely keresése, sok izgalom stb. A the walking dead se hozza már azt a szinvonalat, nézni nézem még, de már nem ugyan az.
2/2 anonim válasza:
Halottak völgye
Hulla-ház
Helix
Fekete nyár
Ash vs evil dead
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!