Toriiii66 kérdése:
Mondtok légyszi olyan filmet amibe egy lány utál egy fiút aki nagyon menő, híres, énekes és a fiú beleszeret a lányba?
Figyelt kérdés
Az ilyen klasszikusokat már láttam mint a 10 dolog amit utálok benned, randiztam egy sztárral stb... Ha tudtok olyat amibe szintén énekes / színész van az még jobb, és az is ha fiatalok2020. márc. 23. 17:14
1/2 anonim válasza:
A tízéves lányok által írt fanfiction-ök 99%-a erről szól... Filmet nem tudok.
2/2 anonim válasza:
Selena Gomez féle Hamupipőke talán az a címe hogy Hamupipőke történet, Lucy Halees: Volt egyszer egy dal (2011), Los Angeles-i tündérmese. Hirtelen ennyi, de az előttem szólóhoz csatlakozva keress fanfictionokat wattpadon vagy bárhol a neten, de inkább olvass. Rengeteg LOL könyv erről szól. Nagyon jók és meleg szívvel tudom őket ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!