Esetleg tudnátok segíteni nekem egy régebbi TV műsor megtalálásában?
Kicsit hosszan leírtam a történéseket de csak mert ezekre emlékeztem, hátha segír REMÉLEM ELOLVASOD :((
még emlékszem körülbelül 2009-2011 környékén a Minimax után mindig bejött egy másik csatorna, ha jól olvastam másoktól az a C8 volt, de az nem segített semmit a keresésben. Szóval amit tudni kéne/ és emlékszem / erről a show-ról:
- az alap történet hogy néhány tini talál egy elhagyatott gyár épületett és ott lemennek egy lifttel ami egy computer terembe viszi őket és ott furcsa csövekbe állnak be amik majdnem úgy müködnek mint egy VR pedig nem mert az egész testüket át kodolizálja(?) és beteszi őket egy gépbe ahol virusokkal/robotokkal kell megküzdeniuk és egy ott ragadt lányt /abban a vilagban ragadt ha jól emlékszem dragic backsztori asszem/ kell a "pálya" legvégére vinniük ahhol azokat a virusokat a testével valahog eltünteti/ megtisztitja őket.
oh és ekőzben a való világban ez a "virus" valami /azt hiszem/ piros fekete lebegő izé ami beleszáll emberekbe és felforgást okoz, majd késöbb a gyerekeket akarja megtalalni, elpusztitani.
még arra is emlékszem, hogy ha "meghallnak" a "játékban" akkor vissza kerülnek valo életbe,de a kiscsaj nem szóval őt MUSZÁJ megvédeni mert ha megőlik akkor vége a vilagnak mert nem tudják majd megtisztitani az embereket a POLIPKTÓL IGEN MOATMÁR EMLÉKSZEM MIK voltak azok a lények amik feljöttek a gépből,na és ha azok elkapták a csajt akkor azt is majdnem k.o. nak lehetett felfogni
arra is emlékszem hogy a kis okos fiú megoldotta hogy az a csaj kitudjon jönni onnan de az már olyan 2. évados dolognak tűnik nekem
- volt azt hiszem 3 fiu(egy atlagos, egy olyan... akibe mindneki belezúg TALÁN, és a geek csávó + a pink haju gépben élő csaj és egy ázsiai kínézetű csajszika aki nagyon OP volt)
- egyszerre 2d és 3d animácioval rendelkezett/ 2d ha simán az iskolában vagy akarhol mashol voltak és 3d mikor a virtuális valoságban/
- mikor a vr-ba beléptek a geek adott nekik "fegyvereket" és ezközöket amikkel gyorsabban tudtak végig menni a "pályan" pl motor, vagy csak egy lebegő kör szerüég vagy egy lebegő deszka általában
Remélem nem én vagyok egyedül aki erre a show-ra emlékszik és a nevére viszont emlékszik MERT NAGYON FONTOS LENNE SZÁMOMRA EZT MEGTALÁLNI
előre is köszönök mindent
Minél több a konkrét info annál egyszerűbb megtalálni. A 2009-2011 annyiban nem jó, hogy a C8 2014-2017 között volt.
- Ez rajzfilm vagy élőszereplős film volt? Esetleg feliratos vagy magyarul beszélt (mi az eredeti nyelve),
- mi az a dragics backsztori?
- mi az az OP?
Igyekezz még konkrétumokat mondani
A lyoko kód a címe. Youtubeon vagy indán igy találod meg:
Code Lyoko magyar
Egyébként a Megamaxon futott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!