Sorozatok amikben narcisztikus (fo) szereplo van?
Rubi az elbűvölő szörnyeteg
Számomra ez a legjobb sorozat amiben nagyon megmutatja milyen is egy nárcisztikus (ez esetben női személy). Sajnos ismerek egy 100%-ban nárcisztikus lányt, aki miatt megismertem ezt a személyiség zavart és rengeteg lelkisérülést okozott nekem ez a csaj. Csak utána esett le, hogy ebben a sorozatban a női főszereplő pont telibe az.
Aki szereti a mexikói sorozatokat, annak ajánlom...
"Az ifjú Pápa" című sorozat főszereplője tökéletesen bemutatja hogy miként működnek a nárcisztikusok. A sorozat kitér a nárcisztikus csatlósára is a "repülő majom"-ra és még más ehhez a betegséghez tartozó többi részletekre is.
A sorozat alkotói nagyon ügyeltek arra, hogy úgy mutassák be a nárcizmust ahogy a valóságban is a mi társadalmunkban történik. Azaz annak a nézőnek nem esik le, aki még nem hallott a nárcizmusról. Velem is így történt... Évekkel később amikor összeállt bennem(a diszfunkcionális család fekete báránya vagyok) hogy az apám kóros nárcisztikus, nem tud szeretetet/szerelmet kifejezni/adni mert nem alakult ki a képessége erre....
Olvastam egy cikket amiben egy angol egyetem pszichiátria tanszékén a professzor a hallgatóinak az ifjú Pápa sorozaton keresztül(is) oktatta és példázta a nárcisztikus személyiségzavar tüneteit/részleteit.
Viszont nem nézem végig újra a sorozatot így hogy már tisztába vagyok ezzel a betegséggel, elég volt csupán visszaemlékeznem néhány jelenetre(amit akkor még nem értettem), beleillesztenem a nárcizmust és egyből értelmet nyert, úgy ahogy az apámat is végül lelepleztem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!