Tudtok jó filmeket? Többi lent!
Attól függ, hogy Téged milyen témájú és/vagy műfajú filmek érdekelnek! Én például ezektől függetlenül amiket nagyon szeretek:
Vissza a jövőbe-trilógia
Taxi 1-5
Padlógáz (Autobahnraser)
Hajsza a győzelemért
Frequency (2000)
Apád-anyád idejöjjön! (1998)
Ház a tónál
Robotzsaru (2014)
Eredet
Kutyabajnok
Felkoppintva
Túl jó nő a csajom
Veszélylesők
Száguldó bosszú
True Lies - Két tűz között
Megint 17
Őrült, dilis szerelem
Enyém, tiéd, miénk (2005)
Godsend - A teremtés klinikája
Am nagyon sok jó film van én mondjuj rengeteg sorozatot nézek persze inkàbb török sorozatok de azok nem ilyen nyálas sorozatok persze van amit feliraztal lehet megnézni pl:Telihold,Végtelen szetelem,Fazilet asszony és lányai,Icerde,Cukur Feriha stb.
De sok film is van mondjuk amiket én szeretek a horror filmek pl:aki bújt akinem, akibújt,láncra verve, engedj be,vaksötét,halálos kitérő,boldog halálnapot
Vagy vannak olyanok amiket szivesen megnézek bármikor:Àtkozottul veszett,sokkolóan gonosz és hitvány;nászszezon;Csillagaimban a hiba;Fogadom;Tudsz titkot tartani;Anyád napja;Rossz anyák;Csajok hajnalig;Koszorús lányok bosszúja;Lopott idők stb de az előző válaszolóval eggyet értek attol függ hogy te milyen témájú filmeket szeretsz vagy nézel szívesen😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!