Lucifer mennyire hasonlítható a többi "tucat" sorozathoz?
eléggé
csak sokkal jobb pasi van benne ;)XD
Azért David Boreanaztól nem jobb pasi.
Sajna kb. ezek egymás klónjai. Bár nem tudom, hogy miért lenne túlértékelt. Valakinek tényleg ez a koncepció tetszik egy sorozatban.
Amúgy lehetne jó sorozat is, ha több lenne benne a természetfeletti és nem mindig bűntényeket oldanának meg. Inkább lehetne már olyan, mint a Buffy vagy a Supernatural. De sajna bűntényeket oldanak meg. :( Évadonként azért felbukkan valami bibliai karakter, aki a "nagy rossz", de mivel az évad kb. 90% nem természetfeletti fenyegetéssel foglalkozik, így a természetfeletti lények is valahogy gagyin sülnek el az évad végére.
Tulajdonképpen én nem értem a sorozatot. Ha urban fantasyt akarok nézni, akkor a fantasy elemekre vagyok kíváncsi és nem arra, hogy "ki a gyilkos?", ha pedig krimit, akkor a nyomozásra.
Ez a sorozat mindkettő akar lenni, de mindkét műfajban vannak jobb sorozatok a porondon, ezért én csak a harmadik évadig néztem.
De komolyan...ha legalább mágikus bűntényeket oldanának meg, de még azt sem, hanem hétköznapi bűntényekkel foglalkoznak. Uh...nekem csalódás a sorozat.
#3 Köszönöm, ez elég korrekt válasz volt.
Gondolom sokkal inkább csajos sorozat, ezért nem akarnak annyira elmenni a fantasy irányba, inkább felhígítják realisztikusabb szegmensekkel, plusz romantikával, illetve a jó nő+jó pasi elemmel. Azt hogy "csajos sorozat" az is bizonyítja, hogy a 3 válaszból, szerintem mind a 3 egy hölgytől jött.(no offense)
Azért vagyok bizonytalan, mert az IMDB viszonylag elég jól belövi a pontozásokat, és a 8,2-es értékelés elég jó. Ha nagyon nem lesz mást nézni, lehet adok neki egy esélyt.
Nem vagyok hölgy, férfi vagyok. (Harmadik válaszoló voltam.)
A fantasyt pedig a nők is szerethetik ugyanúgy.
Amúgy ez egy képregény adaptáció. Nekem a sorozat nem hozta meg a kedvet az olvasásához, de az lehet más és jobb.
Ne haragudj, ez a ki a jobb pasi megvitatás félrevezetett.
Nyilván szeretheti nő is a fantasyt, de szerintem ez inkább a férfiak szívéhez áll közelebb, a nőkhöz pedig a romantikus (biztos erről is van valami statisztika). Valószínűleg ezért is nem mertek elmenni nagyon a természetfeletti irányba, inkább mindkét fél számára készítettek fogyasztható sorozatot. Biztos sokan vannak úgy, hogy egy romantikus filmet/sorozatot nem néznek meg, valamint olyan is a aki a fantasy-ra legyint. De a kettőt összegyúrva már többen felfigyelnek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!