Kosztümös filmet keresnék?
Szeretném a segítségeteket kérni, hogy milyen jó kosztümös filmet tudtok, esetlek, ami megy ma a tévében?
13/L
Hú hát olyan,ami ma megy nem tudok,de mindjárt szétnézek.
Ami nem ma van és kosztümös és klassz:Büszkeség és balítélet,én jobb szeretem a sorozatot,mint a Kieyra Knightley féle filmet,y outube-on fent van egész magyarul.Jó hosszú,de szerintem nagyon jó.
Aztán A nyomorultak mindenféle szereposztással,Bűn és bűnhődés Patrick Dempesy-vel,Az angol beteg,bár az nekem annyira nem jön be,aztán Raszputyin életéről van ilyen még,nem tudom,mi a címe,vagy,hogy, van-e magyarul,angolul szintén fenn van y-on.
Majd még gondolkodom.Nem tudom milyenre gondolsz,ilyen nyálasabb legyen vagy inkább történelmi jellegű,háborús?
Kettes: Ha már nem tudod normálisan leírni,hogy Keira Knightley, akkor ne írd...amúgy a Doktor Zsivágó csak Omar Shariff-fal jó.
Amúgy még jó kosztümös film: A Három Testőr filmek-persze az eredetiek Michael York-kal.
Egyes vagyok.
Úgy írom,ahogy akarom,okoskodj máshol.
Egyébként,ha nem tudod leírni Omar Sharif nevét,akkor ne írd.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!