Láttál már olyan ruhát egy filmbéli karakteren, aminél azt érezted, hogy annyira tetszik, hogy te is szívesen viselnéd?
Figyelt kérdés
Melyik film volt ez, melyik karakter, és melyik ruha? :D
Kort és nemet is írjatok, kérlek :)
2020. márc. 13. 10:44
21/39 anonim válasza:
Nem tudom, hogy a ruha melyik jelentésére gondoltál (clothes/dress), de én Zulema összes outfitjét szívesen hordanám a Vis A Vis 5. évadjából, igaz hogy ez sorozat, nem film
22/39 anonim válasza:
Vámpírnaplók Caroline és Katherine összes ruhája, és Elena piros ruha-farmer kabát outfitje is nagyon tetszik
23/39 anonim válasza:
Én fekete özvegy bármelyik ruháját szívesen hordanám, mondjuk azt h hova az jó kérdés
24/39 anonim válasza:
Allison Hargreeves fekete bőrkabátja Az Esernyő Akadémiából :)
25/39 anonim válasza:
uuh tényleg utolsó, most hogy szólsz, az Umbrella Academy-ből nagyon tetszik még az akadémiai uniformis is :)
26/39 anonim válasza:
A Once Upon A Time-ból Regina összes Evil Queen ruhája. Ezeken kívül Harley piros ruháját, és azt is, amiben először jelenik meg (Suicide Squad 2.)
+ ez egy játék, az Alice Maddness Returnsban rengeteg ruháját Alice-nek, de főleg a türkízt és a kimono stílusút.
27/39 anonim válasza:
Star Wars-ból Padmé ruháját amikor az első csók elcsattan.
Ezen felül Romy bármelyik ruháját a Sisi filmekből.
28/39 anonim válasza:
A My Fair Ladyben Elizabeth Doolittle fejdísze és ruhája, amikor a Buckingham palotába viszi a Higgins.
29/39 anonim válasza:
Ezt a kosztümöt nagyon szerettem a Szédülés című filmben. Elég egyszerű, de mégis ikonikus lett.
30/39 anonim válasza:
Ford Fairlane dinoszauruszos ingje kéne :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!