Szerintetek lesz a régi Oroszlánkirálynak 4. része?
Szerintem biztos nem. Én annak örülnék, ha mégis megcsinálnák, ha előzmény lenne. Simbáról tudunk, mivel volt kölyökként és felnőttként, tehát az egész történetét, tudunk az utódjáról. Mufasa lenne érdekes, ha gyerekként hasonlóan viselkedett, mint Simba, mégis eltérően, amitől egyedi lenne.
Az a szomorú, ha csinálnának is bármit, majdnem biztosra veszem, hogy nem kézzel rajzolnák, hanem számítógéppel...
Láttam pár borzalmas Disney-folytatást... szerintem jó ez, ahogy van.
Léteznek novellák, amik az előzményekről szólnak.
Zordon neve eredetileg Taka volt, de egy bölénnyel történt baleset során lett egy sebhelye, ezért átnevezte magát "Scar"-nak (Zordonnak lett fordítva, eredetileg Sebhelyet jelent)
Asszem azóta utálja Mufasát.
Amúgy egy anyuci pici fia volt, Uru tejben-vajban fürdette :) Főleg, mert az apjuk, Ahadi főleg Mufasával törődött, hiszen ő lesz az új király.
Ja, és Simbának és Nalának volt egy kölyke Kiara előtt - Kopa, a fiuk. Szegény meghalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!