Ti néztetek gyerekkorotokban horrorfilmet? Ha igen akkor mit?
Sikoly, Rémálom az Elm utcában, Péntek 13, A texaszi láncfűrészes mészárlás, Mélytengeri szörnyeteg, Alien, Holtak hajnala, Haláli hullák hajnala, stb.
Imádtam a horrorokat, tuti nem tudnám mindet felsorolni, de 2004-2011 között rengeteget ledaráltam. Sajnos a barátaim többsége nem szerette vagy a szülei nem engedték neki és szófogadó volt.
Apám nézte, és annyit röhögött, hogy ovis koromban mindig vele néztem éjjel, mert azon nőttem fel, hogy ez poén :D
Amit az első írt horror filmek kB ezeket néztük, volt valami sorozat is, amire már nem emlékszem.
A rohadt x aktáktól féltem csak.
Aztán mikor nagyobb lettem láttam a kört és mivel nem aludtam utána hónapokig csak keveset, abbahagytam a horrort.
Most újra rátaláltam, de már nem félek, pedig vártam, hogy majd jól kiakadok, de semmi. Vagy csak nem találok jó filmeket.
A légy (1986), A dolog (1982), Alien filmek, Rémálom az Elm utcában filmek, Péntek 13 filmek
Hirtelen ezek ugrottak be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!