Tedpool kérdése:
Ki látta a hang nélkül?
Figyelt kérdés
Csak mert én nem .de szeretném megnézni.Nem szeretném a horrort,de úgy hallottam csak thriller szóval lenne pár kérdésem .
A filmben beszélnek ?
Nagyon félelmetes ?
Érdemes megnézni ?
2020. márc. 3. 16:02
1/3 anonim válasza:
Keveset beszélnek.
Szerintem érdemes megnézni, nekem legalábbis tetszett. Nem szeretem a nagyon ijesztő filmeket, ez elviselhető.
Hamarosan jön a 2. rész a mozikban.
2/3 anonim válasza:
Én láttam, mindenképpen az érdekesebb, egyedibb horrorfilmek közé tartozik. Beszélni gyakorlatilag semmit nem beszélnek benne amennyire visszaemlékszek maximum egy-két szót suttogva. Pont ez a lényeg. Vannak benne jumpscare-ek meg egy-két parább jelenetsor, de összességében lightosabb mint a horrorok többsége (szerintem). Én javaslom nézd meg, semmit nem veszítesz.
3/3 anonim válasza:
Nézd meg a testvérét is a Bird Box-ot.Hasonló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!