Szerintetek mi lesz a Drága Örökösök c. sorozat vége?
7/15!
Tök jó volt!
Nekem tetszik az ötleted!
16-os:köszönöm szépen!
A gorános sztori bejött, tényleg Mónika a Goran lánya.
Renátóék szerintem még 1 hónapig minimum elszórakoznak Szappanos mama előkerítésével, met 3 nap legalább, mire egyáltalán Szerbiába kapnak repjegyet, ott az átszállással is fognak bénázni. Nem sokkal az örökség előtt Renike telefonál Tibinek, hogy megvan a mutter, akit nem kis bénázás során hoznak csak haza.
Az utolsó napon megjelenik Kálmán az örökösök előtt és előadja, hogy ki akarta őket békíteni, puszta keresztékyi jótétből, hiszen amit pénzen el lehet érni, elérte. Az örökség meg a sült krumplis cég lesz.
Három hónapja tönkre ment a TV-m. Februárban a sz. gépem, így semmit nem tudok a filmről. Egy hete kaptam kölcsön ezt a laptopot, most nézem a negyedik évad második részét rajta. ... és várom a fejleményeket az általad leírtakat pedig, összehasonlításként fogom olvasni.
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!