Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Gyakorlott Netflixesek, hogy...

Gyakorlott Netflixesek, hogy tudom a StrangerThings 3. Évadját elindítani?

Figyelt kérdés

A fizettem be egy alap netflix előfizetésre, és szeretném nézni a harmadik évadot, de ha rámegyem a StrangerThingsre, és a lejátszásra, akkor az első évad első részét indítja el.

Valaki segítsen pls, még elég kezdő vagyok!😅🙂

2020. márc. 2. 17:48
 1/4 A kérdező kommentje:
Ma*
2020. márc. 2. 17:49
 2/4 MancsWolf ***** válasza:
48%
Ugyan nem vagyok túl tapasztalt, pár napja van Netflix előfizetésem ( Igaz Prémium, az UHD/HDR miatt), de megnéztem. 3. Évad 1 részére ha rámegyek akkor azt is indítja el. "Suzy ittvagy?" alcímmel.
2020. márc. 2. 17:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Két lehetőséged van. Ugye vagy csak egyszer rákattintasz a sorozat "képére" a főoldalon, és azután mikor kinyílik az a nagyobbacska ablak, akkor alul írja, hogy "overview, episodes, more like this...". Na ott az episodesra rámész, és kiválasztod az évadot.

Vagy pedig belépsz a sorozatba, és ugye kihozza az első évad első részét, és elindul a lejátszás. Na, abban az ablakban a jobb alsó sarokban vannak opciók, és a jobbról a harmadik pontnál tudod kiválasztani az évadot. Csak egyszerűen a Season 1 melletti nyílra kell kattintanod abban a kis felugró ablakban.

Magyarázásban nem vagyok jó, de remélem valamennyire érthető. :D

2020. márc. 2. 22:07
 4/4 MancsWolf ***** válasza:

Ez is megoldás. A baj akkor van ha a kérdező nem tud angolul ( nálam pl.magyar), Illetve mekkora milyen eszköz ( Android TV app pl mégcsak nem is hasonlóan működik)

Ott ha rámegyek borítóra akkor az alábbi lehetőségek vannak egymás alatt: Lejátszás folytatása ( új résznél egyértelműen 1/1), lejátszás az elejéről, epizódok és egyebek ( itt lehet évadot és részt választani), hasonló tártalmak, hang és felirat, hozzáadás saját listához, értékeld ez a műsort.

Ha már megy a műsor akkor vissza gomb , és lejátszást szüneteltetve a fenti menüpont.

2020. márc. 3. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!