Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » Ajánlanátok jó európai filmek?

Ajánlanátok jó európai filmek?

Figyelt kérdés
Főleg társadalmi témájúak érdekelnek, lehet szatirikus, vagy valami komédia ami tényleg vicces és nem ilyen gagyi humorú.

2020. márc. 1. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Go Trabi go Elég régi klasszikus, de jó film.
2020. márc. 1. 21:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen, sokszor megnéztem, jó film.
2020. márc. 1. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Időbűnök (spanyol) Eszeveszett mesék (ez is). Amélie csodálatos élete (fra), Taburin (fra). A francia vígjátékok nagyon jók: Finánc a pácban, Isten hozott az isten háta mögött, és van még pár.
2020. márc. 1. 21:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Ó igen, a francia vígjátékokat én is imádom. Az általad felsoroltak tetszettek meg még Francis Vebernek a legtöbb filmjét szeretem. Az Időbűnök, Eszeveszett mesék és Taburin c. filmeketmég nem láttam. Köszönöm a választ!
2020. márc. 1. 21:46
 5/7 anonim ***** válasza:
57%
Egy olasz film jöhet? Salo, avagy Sodoma 120 napja. Na ezt nézd meg. :)
2020. márc. 1. 22:45
 6/7 anonim válasza:
48%
Egy feliratos filmet ajánlanék, az a címe: Szerb film. Youtube-on vagy a videán fent van. XD
2020. márc. 2. 13:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) Haha a Szerb filmet ismerem, egyszer elolvastam, hogy mégis miről szól, és rájöttem, hogy nem nekem való:D
2020. márc. 2. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!