Ti nem csalódtatok a Jóbarátok reunionban?
Pár hete robbant a hír, hogy újra összeállnak a "Jóbarátok", de kiderült, hogy csak a show-ról fognak csevegni a színészek. A legtöbb kommentelő eléggé kiakadt.
Szerintem sokkal poénosabb és találóbb lenne, ha 2020-ban csinálnának egy részt, Emma 18. születésnapjáról. (10. évad, Emma első szülinapja..) Ráadásul ezzel is pár hónapja volt tele a net, hogy a Jóbarátok 10. évadában üzentek Emmának a 18. születésnapjára, ami ugye idén van.
Talán hülyeség, de én Friends-fanként azt mondom, hogy hatalmas ziccert hagynak ki. Érdekelne a véleményetek!
Nagy friends rajongóként semmiképpen sem akarnák új részt!
Ezt is lehetett volna máshogy csinálni, nekem nagyon olyan érzésem volt közben, hogy csak gyorsan összekapkodták az egészet, legalább dupla ilyen hosszal több értelme lett volna, de úgy is csak a sallangol nélkül. Pl a Gagás és a divatbemutató felesleges volt szerintem, ahogy az is gáz volt, hogy a mellékszereplők pár mp-ig szerepeltek, ennyi időre kár volt odavinni őket. Egy jó műsort is lehetett volna ebből csinálni, de így nagyobb a füstje, mint a lángja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!