Shrek a vége, fuss el véle című filmről információk?
Figyelt kérdés
Valahonnan azt hallom hogy nagyon gyenge,valahonnan meg azt hogy nagyon király.Most akkor jó vagy nem?
Csak úgy lehet érteni a filmet ha láttam az első hármat?
Jól meglett csinálva a 3d grafika?
2010. júl. 24. 16:43
1/8 anonim válasza:
Én nem láttam még a filmet, de bnőm egyik nap nézte meg a moziban és azt mondta, hogy az összes rész közül ez a legjobb. Az utolsó két kérdésedre pedig nem tudok válaszolni :/ :)
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2010. júl. 24. 17:19
3/8 anonim válasza:
Én láttam, nekem tetszett, persze már nem ugyanaz, mint az első. Érdemes hozzá látni az első hármat is, a 3D is jó szerintem :)
4/8 A kérdező kommentje:
köszönöm
2010. júl. 25. 12:35
5/8 anonim válasza:
Szerintem meg kell nézni hozzá az előző részeket mert ezekhez kapcsolódik,ezeket idézi fel.
Maga a film nagyon jó. 3d-ben még nem láttam.
6/8 anonim válasza:
Szerinem nem feltétlenül kell megnézned az első 3-at, hogy értds(mivel az elején a lényeged elmondja a "mesélő" /vagy Rumpel? Nem tudom már:D/) De én ajánlanám, hogy azért pótold a mulasztásod. Szerintem érdemes megnézni a 4-et is, bár én azok táborát gyarapítom, akik szerint ez a leggyengébb. De vannak benne jó poénok, szokás szerint tele van hülyeségekkel, úgyhogy még így is ajánlott megnézni:D Úgyhogy hajrá!
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2010. júl. 26. 21:09
8/8 anonim válasza:
Szerintem is nézd meg az első hármat.
És amúgy szerintem az első 3 résszel már nagyjából ki lett merítve, de amúgy egyáltalán nem volt rossz. csak már bőven elég : D
3d-be pedig nem láttam, de nem is akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!